سخت نگیرید من و تمام کسانی که المپوس خریدیم , میخرند ! سخت در اشتباهیم! و تولید چنین فرمتی از ریشه اشتباه بوده است!
به نظر من همین که بحثی شد و برخی با این سیستم بیشتر آشنا شدند مفید بود ،هر سیستمی نواقصی داره
و مزایایی ...
سخت نگیرید من و تمام کسانی که المپوس خریدیم , میخرند ! سخت در اشتباهیم! و تولید چنین فرمتی از ریشه اشتباه بوده است!
به نظر من همین که بحثی شد و برخی با این سیستم بیشتر آشنا شدند مفید بود ،هر سیستمی نواقصی داره
و مزایایی ...
امروز داشتم یه نگاهی به تاریخچه دوربین های DSLR میکردم،
با توجه به این نکته که طی هشت سال گذشته تقریبا هرسال چند مدل جدید در رده های مختلف معرفی کردن، سوالاتی برام پیش اومده:
1- به نظر شما آیا روزی پیش میاد که دوربین هایی از این دست مثل سابق هر چند سال یکبار بروز رسانی بشن؟
2- چقدر تا اون روز فاصله داریم؟
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
بنظر من
درسته که بعضی عکسها به صورت تند و بیش از حد پراسس می شوند ولی خیلی از عکسها هم کاملا منطقی هستند و خیلی از عکسها هم نیازی به پراسس ندارند، این بسته به عکاسه نه به رنگی بودن و رنگی نبودن ضمن اینکه معتقدم -عکاسی سیاه و سفید هم عین واقعیت نیست واگه قرار باشه عکسی به واقعیت نزدیکتر باشه طبیعتا اون عکس رنگیه نه سیاه و سفید - ولی به عنوان سبک قبولش دارم و اینکه خیلی از جاها استفاده از سیاه و سفید اثرگذارتر است و برعکس
سلام:
در این فروم یکی از دوستان بنام آقای بهین ناظم رعایا، هم از تجهیزات نیکون استفاده کرده اند هم از کانن و کمابیش با نظرشان آشنا شده ایم یکی دیگر از دوستان فروم که بگمانم تجربه شخصی کار با هر دو برند را دارد آقای مهیار سیاسی است.
تاجاییکه میدانم ایشان اول از دوربین های نیکون استفاده میکردند مدتی بعد کانن الان نمیدانم...
سوالی که از هر دو دوست دارم اینست. کار با این دو برند چه تفاوت های کلی دارد؟ از خود تجهیزات گرفته * تا نصب نرم افزارهایشان و کار با فایل خام در نرم افزار های مربوطه، و کلا عادت به قلق هر دو برند روی دکمه ها، تنظیمات، چقدر متفاوت است که بتواند تاثیر منفی روی عملکرد عکاسی بگذارد که میخواهد از هر دو استفاده کند یا تجربه هر دو را داشته باشد ؟ یا بطور کلی از دیده مصرف کننده ... فردی از نیکون به کانن سویچ کند زودتر با آن ابزار مچ میشود یا بلاعکس ( نظر شما ) یا کلا فرقی ندارد و میتواند یک عادت باشد؟ استفاده از هر دو برند در دو رده متفاوت لذت یا تجربه خاص یا ... خواهد داشت یا خیر؟
اگر دوستان دیگری هم هستند که تجربه مستقیم با هر دو برند دارند نظرشان را بگویند
لطفیست از دوستان
ممنون
*
منظور از تجهیزات مشخصه هایی چون لامپ کمکی فکوس و مواردی جزیی ( در پاره ای موارد برای بعضی از دوستان میتواند مهم باشد ) نیست، بلکه صحبت از سیستم فکوس تفاوت سرعت و دقت فکوس بسته به عملکرد لنزهایی مشابه یا نزدیک بهم
فلش در نورسنجی سیستم تصحیح فکوس (در صورتی که باشد ) و یک صحبت کلی پیرامون تفاوت کار با این ابزار مد نظر است. یا هر موردی که شما دو دوست خوب تشخیص میدهید که این میان مهم خواهد بود
دوست عزیز. من هم کنون دارم. هم نیکون.
چیزی که درباره دوربینهای نیکون آدم را وابسته به خودش میکند ارگونومی خوب گزیپ و دکمههای آن است. البته دکمهها که در بادیهای مختلف جابجا میشوند، و اصولا یک معیار مهم نیستند. اما ارگونومی دوربینهای نیکون، در مقابل دوربینهای هم رده کنونیشان بهتر است. خوشدست ترند و راحتتر در دست جا میگیرند.
اینکه گفتم در دوربینهای هم رده، یعنی من هیچوقت d40X را با 7D مقایسه نمیکنم. بلکه مثلا D5000 رو با 500D مقایسه میکنم.
نکته دیگری که تو کار خیلی من رو اذیت میکنه، جابجا کردن نقطه فوکوس است. در دوربینهای نیکون در هر وضعیتی که باشید، به محض زدن دکمه جهتدار به هر طرفی، نقطه فوکوس به همون نقطه جابجا میشه. اما در دوربینهای کانن، باید اول دکمه * رو بزنید. بعد دکمه دایال رو بچرخانید یا با دکمههای جهتدار کار کنید. این اول یک دکمه را زدن تو کار خیلی اذیت میکنه. چون یک وقتهایی دکمه را کامل نمیزنم، بعد دکمه دایال را میچرخانم و نوردهی عوض میشود.
در مقابل وقتی رو حالت JPEG عکس میگیرم (که خیلی به ندرت است)، معمولا عکسهای کانن نیازی به شارپ کردن ندارند، اما نیکونیها باید شارپ بشن.
اینها تجربه شخصی من است. تا دوستان دیگر چه تجربهای داشته باشند.
سلام:
ممنون از پاسخ شما دوست خوب...
ولی برای جابجایی نقطه فکوس در همین عکس " در دایره قرمز " کافیست یکبار روی Multi Controller فشار دهید تک نقطه فکوس آماده جابجایی خواهد بود و پس از فشار دادن با Multi Controller به هر جهتی که میخواهید نقطه فکوس جابجا خواهد شد ( منظور اینست تغییر وضعیت با یک دکمه انجام خواهد شد ) در کل زیاد نباید مشکل ساز باشد، و این تنظیمات کلید در منو قابل انتخاب خواهند بود.
Untitled.jpg
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
نمی دونم ... ولی روشی که من تقریبا همیشه استفاده می کنم اینه که فوکوس نقطه ای رو روی نقطه وسط تنظیم میکنم و بعد از ثابت کردن نورسنجی, فوکوس رو انجام میدم و در انتها کادر بندی می کنم.
این موضوعی رو که شما میگین به نظر من اصلا مشکلی نمیاد چون به این صورت خیلی راحتم.
نمی دونم دوستان راجع به این روش چه نظری دارند؟