ویرایش توسط farhad44 : Sunday 31 January 2010 در ساعت 21:49 دلیل: اضافه كردن تصوير
فرهاد حسيني
سلام
برای من هم چندین بار این تغییر وضعیت فکوس ناخواسته اتفاق افتاده است.(مثلا 4-5 بار در طول یک سال)با اینکه این دکمه به اندازه کافی سفت است ولی خب اتفاق افتاده است .
اما از آن طرف هم , وجود این دکمه تغییر وضعیت را برای خود من بسیار مفید بوده است.و آنرا بعنوان یک حسن قلمداد می کنم.با توجه به نوع عکاسی من (حیات وحش)بسیار کمک کنده بوده و ان را یکی از نقاط قوت دوربینم می دانم.چرا که شما فرض کنید در حال عکاسی از حیوانات (چه پرنده و چه غیر ان ) هستم نا گهان می بینم پرنده در حال پرواز است می خواهم سریع تغییر وضعیت بدهم و به حالت کانتیوس و انتخاب نقاط فکوس( Af Auto-area )بروم.وجود این دو تا دکمه مناسب در جایگاه بسیار خوب روی بدنه , سبب شده تا من این دو عمل را در کمترین زمان ممکن انجام دهم.از این رو محل قرار گیری دکمه های تغییر وضعیت بدنه دی300 را بسیار عالی می دونم (البته بجز دکمه تغییر ایزو) .این هم نظر شخصی من.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
البته اسدجان آن طور که در عکس این کلید معلوم است دست شما بسیار بیشتر باید به این کلید گیر میکرده و احتمالاً شما اینقدر غرق در رفتار و آمد و رفت پرندگان هستید از دهبار یکی را متوجه میشوید و الا امکان ندارد این کلید با این وضعیت تابلو به دست کسی نخورد
این را یک شوخی با اسد عزیز بدانید که بسیار دلم برایش تنگ شده است!
اما مرتبط با موضوع، البته کسب تجربه در مورد یک بادی خاص کاملاً شخصی است و تنها و فقط تنها با عکاسی در یک دوره قابلقبول با دوربین خاصی میتوان در مورد آن نظر داد، که در مورد من و دوربین من، هرگاه به آن نیاز داشتهام مدتی دوربین را بالا و پایین کردهام تا یافتمش!
سلام.
بنده هم چند باری که با d300یکی از دوستان عکاسی کردم به این مشکل بر خوردم که ناخواسته دستم به دکمه برخورد میکرد و تغییر وضعیت میداد.با صاحب دوربین درمیون گذاشتم ایشون هم گفتند که گاهی برای ایشون هم این اتفاق دردسر ساز شده و ناخواسته تغییر وضعیت داده..
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
درود
کمک به دیگران و نظر دادن خوبه ، به شرط آنکه باور غلطی ایجاد نکنه. به شرط آنکه نظر ها شخصی و علاقه ای نباشه و... باید از صحت چنین نتیجه گیری های اطمینان داشت. و بعد چنین فتواهای کلی صادر کرد.
یادم هست اوایلی که در فروم عکاسی عضو شده بودم و مطالبی راکه عنوان میکردم و مطمئن بودم صحیح است ،در زمینه عکاسی دوستان اصلاح میکردند (بعضی وقتها هم دیگر خیلی هم مته به خشخاش گذاشته میشد ) دوستان و عنوان کردند که اینجا سایت عکاسی است. و سطح توقع کاربران در اینجا خیلی بالا هست و دوستان نکته سنج هستند . برای همین است که اگر مطلبی مشکلی داشته باشد به آن اشاره میگردد.
اما بعدا دریافتم که نباید نظرات و بیانات طوری باشد که باور غلطی ایجاد کند. و یا باعث کج فهمی دیگرانی که ممکن است در دنیای عکاسی تازه وارد هم باشند و در حال خواندن آن مطالب به عنوان یک مرجع هستند بشود.
مطلب نقل قول شده نتیجه ای است که یکی از کاربران بعد خواندن نظر جناب ناظم رعایا گرفته اند. و بلا فاصله در پست بعد از ایشان این را هم مطرح کرده اند.
با سپاس
انوش
اف تاپیک: فکر نمیکردم کلیدی کوچک، کنج یک شکاف که شش ماه یک بار هم دستم لمسش نمیکند ، اینقدر دوستان را به خودش مشغول و گرفتار کند :biggrin: شاید از این حیث شایعه حذف شدن موتور فوکاس از بدنه های نیکون دلیل خوبی هم به نظر برسد :)
فکر می کم یه کمی زود قضاوت کردید من اصلا قصد راهنمایی و کمک کردن به خصوص در زمینه ای که در ان اطلاعاتی ندارم نداشتم و
ندارم ! سوال من در ارتباط یا نقل قول هیچ کدوم از پستهای دوستان نبود ! یک بار دیگه سوال من رو بخونید به نظر شما سوال من چه
نتیجه گیری رو می تونه برسونه ؟ واقعا این سوال میتونه ایجاد کننده یک باور غلط باشه ؟ جمله ای که نه چیزی رو تائید میکنه نه تکذیب چطور میتونه این باور رو ایجاد کنه ؟ بر فرض اگر باور هم بخواد به وجود بیاد به قول معروف خواننده باید عقل باشه هر حرفی رو بدون سندیت قبول نکنه ! (حداقل من که این طوری فکر میکنم)
اگر اینطور فکر می کنید به من بگید این جمله من چه باور غلطی رو میتونه در خواننده ایجاد کنه ؟
از لحاظ لنز کفه ترازو به کدوم سمته من فکر می کنم در کنون تنوع لنز بیشتری وجود داشته باشه جدای از قیمت
درسته ؟
علی اسلامیان
عجیبه!
تابحال با کلید مورد نظر! مشکلی نداشتم... یک بار هم یادم نمیاد دستم اشتباهی بهش خورده باشه! چه برسه به اینکه تغییر وضعیت بده... شاید بستگی به لنز مورد استفاده داره؟
نمیدانم...
با توجه به تجارب دوستان بنظر ميرسه مشكل داشتن يا نداشتن با اين دكمه به نحوه در دست گرفتن دوربين و شايد فيزيك دستها و عوامل بيشتر سليقگي برمي گرده كه ممكنه در بعضي موارد براي بعضي افراد ايجاد مشكل كند . فكر نكنم جناب ناظم رعايا هم نظري غير از اين داشتن .
بنظرمن مقايسه اي كه ايشان انجام دادن كاملا" منطقي و بدور تعصب بود .
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com