عجب !!!!
خودتان قضاوت کنید.نوشته اصلی توسط arash20d
عجب !!!!
خودتان قضاوت کنید.نوشته اصلی توسط arash20d
ویرایش توسط ARASH II : Friday 27 November 2009 در ساعت 00:32
آرش زمانی5DII A7RII ✗
مسئله اینجاست که با یه دوربین موبایل هم میشه یه عکس با عمق میدان کوتاه گرفت ولی واقعا" برای بدست آوردن عکسی با داشتن اهمیت در کنترل عمق میدان و پرداخت هزینه های برابر و شاید هم بیشتر ,( بنظر من ) خرید دوربینهای کراپ 2X منطقی نیست .
آرش زمانی5DII A7RII ✗
رضا جان فرمایش شما درست است ولی بیشتر بحث که ارش خان همه اشاره کردند سر کراپ 2 در پاناسونیک و المپوس و کراپ APS در کنون و نیکون بود.آرش جان بسیاری توانایی خرید فول فریم رو ندارند .بنظر من کراپ دار همچین بد هم نیست مخصوصا توی وایدلایف اینا در ضمن این فوتوشاپ هم کلی توی عمق میدان کمک حال دوستان است
دقیقا "
من فکر کنم حتی کراپ 1.6X (مخصوصا" توی ایران) قیمتی مناسب تر در بیاد .
پ ن :
فقط اگه بتونن با کنترل نویز و داینامیک رنج مناسب توی این کراپ (2X) مگا پیکسل بالای تولید کنن , میشه بعنوان یه گزینه مناسب برای حیات وحش مخصوصا" پرنده گرافی پیشنادش داد .
البته با ارائه 7D کنون توی کراپ 1.6 با اون تراکم پیکسل دیگه نمیدونم چه پون مثبتی بشه واسه این کراپ درنظر گرفت.
آرش زمانی5DII A7RII ✗
رضا!
این وسط شیطنت میکنی ها! فتوشاپم کجا بود! کسی این حرف رو باید بزنه که با لنز ۸۵ مم ۱.۴ عکاسی نکرده باشه! این وسط حرفت رو جدی میگیرند و بیا درستش کن!
گمان میکنم همه حرفها زده شده.(جناب روشن یه جمع بندی مختصر کردند) حالا بعضی از دوستان نمیخواهند بشنوند بحث جداگانهایست.
برش ۲ به گمان من زمانی میتواند ارزشمند باشد که قیمت لنزهای المپوس هم برش ۲ داشته باشد!
استفاده این برند میتوانست ویژگی آن در عکاسی سوپر تله باشد که حالا میشه با مگاپیکسل بالای دوربینهایی مثل ۷ دی کانن به اون نزدیک شد. از امکانات دیگر کانن هم استفاده کرد.
دوستانی که همینجوری عکاسی میکنند میتوانند از المپوس استفاده کنند.
عکسهای خوبی هم ثبت کنند. اما یقینا برند المپوس محدودیتهای بسیاری رو برای کاربرش ایجاد میکنه.
بحثهایی مثل تبلیغات و اینها رو هم شوخی میدانم. چون کاربران حرفهای کم نیستند و این کاربران حرفهای اصولا هیچگاه به المپوس متمایل نشدند.(در دوران DSLRها)
اتفاقا همین چند وقت پیش بود که المپوس هم به فضا رفت و کلی تبلیغات کرد!(همراه ژاپنیها) اما فقط برای تبلیغ! اما ناسا از دوربینهای نیکون استفاده میکند.
احتمالا ناسا که گول تبلیغات نیکون رو نخورده؟
البته و صد البته من قصد فضانوردی ندارم! امکاناتش رو هم ندارم! و برای فضانوردی نیکون نخریدم! بلکه به خیلی چیزها فکر کردم که روی این برند سرمایهگذاری کردم.(اول هم بدنه فوجی داشتم و لنزهای نیکون. اما یقین داشتم که پولم رو جای درستی خرج میکنم و تاحالا که میلیونها تومان خرج این وسایل کردم هیچگاه احساس نکردم که ضرر کردم و یا اشتباه.)
فرمتی مثل micro four third بحث جداگانهایست. که به نظر من ارزشمند است.(به علت متفاوت بودن کمی گران بودن لنزهاش رو میشه تحمل کرد. البته تا زمانی! که رقیب براش نباشه.)
به نظر شما کاربران آماتور یا به قول شما کسانی که همینجوری عکاسی میکنند !دوستانی که همینجوری عکاسی میکنند میتوانند از المپوس استفاده کنند.
عکسهای خوبی هم ثبت کنند. اما یقینا برند المپوس محدودیتهای بسیاری رو برای کاربرش ایجاد میکنه.
بحثهایی مثل تبلیغات و اینها رو هم شوخی میدانم. چون کاربران حرفهای کم نیستند و این کاربران حرفهای اصولا هیچگاه به المپوس متمایل نشدند.(در دوران DSLRها)
برای لنزهایشان چنین قیمت هایی چند هزار $ در صفحات قبل اشاره شد رو پرداخت میکنند؟!
بله!به نظر شما کاربران آماتور یا به قول شما کسانی که همینجوری عکاسی میکنند !
برای لنزهایشان چنین قیمت هایی چند هزار $ در صفحات قبل اشاره شد رو پرداخت میکنند؟!
به سادگی!
به گمان من بیشترین حجم خرید تجهیزات عکاسی مربوط به کاربران آماتور میباشد.(حالا ممکنه عکاسان بسیار بسیار توانایی هم باشند.)
و اما عشق متفاوت بودن هم برای بسیاری امتیاز بسیار مثبتی میباشد! که حاضرند برایش هزینه کنند.
حالا از حرفهای ها هم المپوس میخرند. اما در بین عکاسان حیات وحش المپوس نتوانسته درصد خاصی از بازار رو برای خودش بگیره. در بقیه بخشها که بماند.
پس با این وضعیت اگر عکاسی رو تقسیم کنیم به مثلا ۲۰ بخش مختلف؟ شاید شاید برش ۲ المپوس برای ۵ بخش از این ۲۰ بخش ویژگی مثبتی به حساب بیاد.(به گمانم خیلی خیلی خوشبینانه این عدد ۵ رو به کار بردم!) اما وقتی این ویژگی مثبت همراه میشه با قیمت بیربط لنز و محدودیتهای برندی انگیزهای برای خریدار نمیماند. نکته دیگه اینه که شاید در این ۵ بخش برش ۲ سنسور خوب باشه؟ اما دوربینهای برندهای دیگر اینقدر ویژگیهای مثبت در همین ۵ بخش دارند که بازهم المپوس محو میشه!
خلاصه داستان اینکه اگر نگاهی به این صفحه بیندازید:
http://www.dpreview.com/reviews/stats.asp
میبینید که Panasonic Lumix DMC-GF1 و Olympus PEN E-P1 و Olympus PEN E-P2 توجه بسیاری از کاربران رو به خودش جلب کرده و ماههاست که در این لیست ۲۰ تایی که دوربینهای مورد توجه وجود دارند بالاپایین می روند.
اما دوربینهای four thirdالمپوس حتی در موقعی که Review اونها منتشر میشه به سختی به این لیست ۲۰ تایی میامد!
پس علت تبلیفات نیست!(تلبیغات به اندازه خودش موثره.) بلکه اگر انسانها رو موجوداتی احمق فرض نکنیم! متوجه میشیم که ویژگیهای مثبت و منفی محصولات رو درک میکنند.
ویژگی محصولاتی مانند micro four third از برندهایی مانند پاناسونیک و المپوس درک شده و چنین حرکتی و یا بهتره بگم خلاقیتی از طرف این کمپانیها بسیار ارزشمند است. احتمالا باعث نجات کمپانی المپوس هم شده باشه و فشار زیادی هم از سمت طرفداران نیکون و کانن به این کمپانیها وارد میشود(و صد البته از طرف بازار!) که فکری برای ساخت چنین محصولاتی بکنند.