سلام:
بحثی که مطرح کردید حاوی نکات خوبی است، که پیش تر در این مورد صحبت شده. با ماهیت کلی فرمایشات شما موافقم ولی چند نکته ممکن است مد نظر قرار نداده اید.
دقت بفرمایید برای رسیدن به غایت کیفیت در خروجی یک دوربین ( اینجا D700 و 5DII ) تنها فکتور پیکسل این میان تاثیر گذار نیست. عوامل زیادی در این خصوص تاثیر خواهند داشت. برای رسیدن به نتایجی بهتر شاید بد نباشد چندین شرایط نوری مد نظر شما باشد.
دو لنز مشابه به لحاظ دیافراگم و فوکال لنت الزاما در یک بازه دارای کیفیت های مشابه نیستند. بهتر است برای حذف پارامتر متغیر لنز( یا حداقل تاثیر) روی دیافراگم های 8 این موضوع انجام شود اگر اطمینان داشته باشید روی هر دو فوکال لنت مشابه، کنتراست و رزولوشن هر دو لنز در حداقل تفاوت خواهند بود.
برای بهره برداری از رزولوشن موثر یک لنز نیاز به دقت و شرایط مطلوب نوری ( نورپردازی های مورد نیاز یا شرایط نوری خوب ) خواهد بود.
اگر چند نکته دیگر مد نظر باشد شک نداشته باشید روی چاپ نتیجه برای 5DII بهتر خواهد بود.
میماند قوانین بزرگنمایی در چاپ + عمق میدان که حتما و حتما میباید مد نظر داشته باشید.
فرضا یک عکس در ابعادی فرض با دوربین 5DII چاپ میکنید. همان عکس با همان مشخصات روی دوربین فرضی دیگری اینجا D700 چاپ انجام خواهد شد. نباید این انتظار باشد که در یک فاصله مشابه کیفیت های هر دو عکس با ابعادی متفاوت یکسان باشند. هر زمانی ابعاد چاپ را بزرگ تر در نظر گرفتید میباید به همان میزان ( روش هایی برای ارزیابی این موضوع و محاسباتی هست ) فاصله دید هم تغییر دهید ( این صحبت کلی است ) ممکن است عدم رعایت همین یک فکتور مورد نظر باعث تفاوت در میزان وضوح ناشی از متغیر عمق میدان باشد.
بگذارید به بیانی دیگر این موضوع را مطرح کنم اگر فردی ابعاد چاپی مورد نیاز داشته باشد با دوربین D700 و نتواند به کیفیت مورد نیاز برسد، با خرید دوربین D3x بنظر شما نتیجه چگونه خواهد بود؟
من سعی کردم فارق از نام دوربین ها، فقط روی مگاپیکسل صحبت کنم ( که صحبت از دوربین 24 مگاپیکسلی شد ) چیزی که روی دوربین های D700 و D3x ممکن است رویت شود و این نکته یک ارزیابی شخصی از این موضوع نیست بلکه تجربه و تلاش مهندسان نیکون در این زمینه خواهد بود. یا تجربه و تلاش شرکت هایی چون کانن.
خلاصه کلام برای رسیدن به غایت کیفیت و بهره برداری موثر از روزولوشن موثر یک دوربین ( اینجا بین دو فول فریم ) دقت خاصی این میان خواهد بود در غیر اینصورت ممکن است با یک ثبت از دوربین 5DII به حداکثر ابعاد ( چاپ ) پیش فرض 10 مگ هم نرسید
موفق باشید