من خیلی سریع به این برعکس بودن عادت کردم و الان راحت ترم.
کلا این چیزها قراردادی هست و حق انتخاب با شرکت سازنده.
حالا نیکون به ما یوزر ها هم حق انتخاب داده!
روی دی 90 که هم کامند دیال رو میشه تغییر داد هم محورها.
من خیلی سریع به این برعکس بودن عادت کردم و الان راحت ترم.
کلا این چیزها قراردادی هست و حق انتخاب با شرکت سازنده.
حالا نیکون به ما یوزر ها هم حق انتخاب داده!
روی دی 90 که هم کامند دیال رو میشه تغییر داد هم محورها.
Nikon D90
AF NIKKOR 50mm f/1.8D
AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR
AF-S VR Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED
در این مورد یه چیزی به ذهنم میرسه شاید به خاطر اینه که توی ژاپن هم مثل انگلستان بعضی چیزا برعکسه، مثل سمت فرمون و خیابون ها یا دور پیچ ها و جا به جا بودن آب گرم سرد و...
در ضمن بعضی از این جور چیزها گاها نشانه های سیاسی توشون دارن مثلا بیشتر بودن فاصله ریلها در روسیه نسبت به تمام جهان و یا گیر عجیب انگیلیسی ها به استفاده از واحد های غیر متریک و ...
---
پ.ن: من رفتم جایی بعد بیام جواب بدم گویا اینجا طوفان شد تو این مدت
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
سلام
در تاپيك كارت حافظه مموري جديد 32 گيگا بايتي سوني رو معرفي كردم. چيزي كه در مورد اين عكس تبليغاتي جالبه اينه كه سوني داره به عكاسي تبليغاتي از محصولاتش با دوربين هاي Canon ادامه مي ده (قبلا هم در اين مورد مطلب داشتيم):
اين در حاليست كه كنن همه ي عكس ها و ويديوهاي تبليغاتي خودش رو با دوربين هاي 1Ds MK-III و يا 5D MK-II مي گيره و نيكن هم همه ي تبليغات خودش رو توسط D3x ثبت مي كنه. فكر كنم دليلش اينه كه سوني نتونسته هيچ شركت تبليغاتي حرفه اي رو پيدا كنه كه با تجهيزات سوني كار كنند و حتا نتونسته اونا رو متقاعد كنه كه لاقل عكسهاي تبليغاتي سوني را با DSLR هاي سوني ثبت كنند!
فرهاد حسيني
سوالی که پیش میاد اینکه اصلا هدف از باقی گذاشتن اگزیف برای یه همچین عکسی چیه؟
سلام
بعيد مي دانيم اشتباه يا شيطنت باشد. فكر مي كنم به دليل بندي از قوانين كپي رايت مجاز به حذف Exif نيستند يا شايد قراردادشان با شركت تبليغاتي اجازه ي حذف نمي دهد و يا شايد اصولا عكس ها توسط يك Dealer مثلا آمازون يا Wallmart يا ... تهيه شده باشد كه اهميتي به موضوع نداده اند.
فرهاد حسيني
سلام:
فرهاد خان نیکون علاوه بر D3x برای عکسهای تبلیغاتی خودش از دوربین Phase One و بعضا 1D کانن هم استفاده کرده خاطرم هست یکبار در این مورد صحبت شد ولی نمیدانم در همین فروم عکاسی در این خصوص صحبت شد یا در فروم های معتبر دیگری مطالبی در این خصوص دیدم تا آنجا که خاطرم هست آنجا هم به این موضوع اشاره شده بود که چرا شرکت معتبری مثل نیکون برای عکسهای تبلیغاتی خود از دوربین کارخانه های دیگر استفاده میکند.
البته مجددا مرور کردم ولی عکس مورد نظر که در سایت نیکون بود با اگزیف های 1D رو پیدا نکردم این لینک مربوط به Phase One
کد:http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/digitalcamera/slr/d3000/
حالا phase one قطع متوسطه و نیکون مشابهش رو نداره و میشه فرض کرد این عکس جاهای دیگه ای که نیاز به این نوع دوربین هست هم استفاده شده، ولی سونی رو دیگه نمیشه هیچ جور پذیرفت...
سلام آقا فرهاد
فکر نمیکنم به چپ دستی ربطی داشته باشه. چون منم چپ دستم و بازم با جهت چرخش لنز در مونت نیکون مشکل دارم!!! و هنوز هم وقتی میخوام لنز رو باز کنم برجهت مخالف میپیچونم!
امان از دست این مشهدی وحید!!! عجب عیب دشمن شاد کنی گرفت
آف تاپیک:
قابل توجه چپ دستها! خیلی از آدم های مشهور مانند نیوتن ، آلبرت انشتین ، لئونارد داوینچی ، بتهوون ، باخ ، میکلآنژ ، پیکاسو ، شکسپیر ، نیچه ، بیل گیتس و .... چپ دست بوده اند!
جالبه بدونید که از 7 رئیس جمهور اخیر آمریکا ، 5 نفر از جمله باراک اوباما چپ دست میباشد!
سلام
معنی اقتصاد غیر دولتی،بازار آزاد و خصوصی سازی تا حد ممکن همین است دیگر.
مگر الزاما بهترین تولید کننده لوازم عکاسی باید بهترین آژانس عکاسی تبلیغاتی هم باشد؟
واضح است که کمپانی معتبری مثل سونی،نیکون یا .... با بررسی همه جانبه،از نظر اقتصادی،کیفیت کار و.... با عقد یک قرارداد مشخص،تهیه تصاویر تبلیغاتی محصولات خود را برون سپاری کرده اند.حال چه اهمیتی دارد که این کار با چه تجهیزاتی انجام شود؟
امین ظریف مهدیزاده