Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
ولی این اختلاف با شدت کم دراستاپهای پایین تر هم محسوسه
لااقل تو مقایسه شخصی که بین 70دي و دی7100 داشتم .
جلال پارسا
اگر بر روی کنون مجیک لانترن نصب کنید این مشکل با استفاده از مد دوال ایزو برطرف می شود
داود معانی
با اینکه شدیدا به دوربین خودم و برند کنون از دیرباز علاقه داشته و دارم، اما تا به حال نشده است که در بحث برتری های بین این دو برند شرکت کنم. حتی اگر کسی درباره خرید دوربین و انتخاب بین برند از بنده سوالی کند، ابتدا بدون هیچگونه طرفداری از برند خاصی، برتری و ضعف هر کدام را برایش توضیح میدهم و در نهایت دلایل انتخاب خودم که کنون بوده را عنوان میکنم. اما دراین مورد خاص و این همه تفاوت...
سوالی برای بنده ایجاد شده که با وجود چنین تفاوت فاحشی، اولا چرا طیف وسیعی از عکاسان حرفه ای از کنون استفاده میکنند؟ مگر نه اینکه نیکون در این زمینه برتری دارد؟ به نظر شما کم نویز بودن عکس چیزی است که بتوان از آن به راحتی گذشت؟ بنده ی عکاس آماتور که هدفی جز ثبت چند عکس برای دلخواه خودم ندارم و قصد ایجاد نمایشگاه یا فروش یا کارهای تبلیغاتی و غیره را هم ندارم، اگر ببینم دوربینم اینچنین اختلافی در نویز داشته باشد، شک نخواهم کرد و برندم را بی چون و چرا عوض خواهم کرد. چه برسد به عکاسان حرفه ای این وادی. حال آیا این افراد از این اختلافات اطلاع ندارند؟ آیا میتوانند بگویند این که چیزی نیست و در ادیت برطرف میشود!! ؟؟ .... جوابی که خودم فکر میکنم این است که خیر.
دوم اینکه اگر چنین اختلافی در خروجی تصاویر آزمایشی دوربین های دو برند به راستی وجود داشته باشد، این اختلاف به طور حتم میبایست در خروجی تصاویر کل عکاسان دنیا بین آنهایی که از کنون استفاده میکنند با آنهایی که از نیکون استفاده میکنند وجود داشته باشد و کاملا قابل تشخیص! هر کسی که حداقل دانشی در زمینه عکاسی داشته باشد، یک عکس را که ا ببیند، در همان نگاه اول متوجه شود که دوربین مورد استفاده کنون بوده یا نیکون! اما آیا به راستی اینچنین است؟؟؟
و اما در مورد تست...
به خوبی به یاد دارم که زمانی که خودم قصد خرید دوربین داشتم، بین 600D کنون و D5100 نیکون مردد بودم. در اینترنت به همین تست ها رسیدم و با خوشحالی شروع کردم به زیر و رو کردن تمامی نمونه های مقایسه بین دو دوربین. در تصاویری که من میدیدم، کنترل نویز کنون بهتر بود و نیکون اندکی رنگهایش گرمتر اما در بعضی نقاط عکس لکه های زرد رنگی از خود به جا گذاشته بود. تست ها و نمونه ها را به یکی از همکارانم نشان دادم. همکارم نه عکاس است و نه دانشی در این زمینه دارد. اما تائید میکرد که نمونه کنونی تصویر شارپتر و بهتری ایجاد کرده است. اما بعد از آن گفت آیا برای همه دوربین ها چنین تست هایی وجود دارد؟ که بعد از جستجو ، دوربین سونی سایبرشات خودش را نیز در لیست پیدا کرد و نتایج را پهلو به پهلوی نمونه های دوربین های کنون و نیکون ذکر شده بررسی کردیم..... نتایج در عین ناباوری و با اختلاف کاملا محسوس به نفع دوبین سایبر شات سونی بود!!!
فکر میکنم دوربین مورد بحث سونی W700 بود. یک کامپکت کوچک با سنسور کوچک!
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
دقیقا منظور من هم همین بود. اختلاف این دوربین ها بسیار ناچیزتر از آنی است که در این جور تست ها دیده می شود و عکاسان حرفه ای این را به خوبی می دانند و برندی که انتخاب می کنند نه به خاطر کیفیت تصویر در فلان شرایط بهمان سایت، بلکه بر اساس ویژگیهای خاص هر برند است که کار را برای طیف خاصی از عکاسان حرفه ای راحت تر می کند...
داستان اشتباه در نور سنجی نیست آقای چگینی، دینامیک رنج است. شما با بدنه نیکون تا -3 استاپ میتوانید نوردهی را پایین ببرید. بدون اینکه نویز زیادی در سایه های خروجی اصلی داشته باشید. این یعنی 3 استاپ دینامیک رنج بیشتر در هایلایتها. و از آنجایی که کمتر پیش میآید در عکاسی اچ دی ار از -3 پایینتر برویم یعنی دیگر از براکتینگ و مصیبتهای ان رها میشوید. منتها بحثی برسر کیفیت قسمتهای ریکاور شده و سایههای تیره در مقابل عکس اچ دی ار پیش خواهد امد که... خوب به عکاس و منظره مورد نظر بستگی خواهد داشت.
بشخصه دیگر در بدنه های کنون مورد جالبی نمیبینم (حداقل برای من که منظره و پرتره علاقهمند هستم). اما لنزهای خوبی دارد که نمیشود از آنها گذشت!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
نمي توان منكر دايناميك رنج بهتر سنسورهاي سوني مورد استفاده در دوربينهاي سوني، پنتاكس و نيكون بود ولي اين مورد بخصوص (5 استاپ پوش كردن) به نظرم فقط در زماني به كار مي آيد كه اشتباه بسيار فاحش در نورسنجي پيش آمده باشد و به نظرم چندان به تعريف و كاربرد معمول و متعارف دايناميك رنج ارتباطي ندارد.
درود
بنده هم مدتیست نسبت به سنسور های استفاده شده در کانن سر خورده شده ام .کافیست مقایسه کوچکی در سایت های معتریی مانند dxomark و ِDpreview داشه باشیم ، به صورت عجیب و محسوسی کفه ترازو به سمت نیکون هستش . بنده دوربین قبلیم 550D بود و هم اکنون هم 70D دارم که بسیار از دانش و انتظارات من هم فراتر عمل میکنه اما برام جای سول داره که چرا کانن رو نقطه ضعف های مشهودی که سنسور هایش دارند کاری رو انجام نمی دهد .
نیکون هوشمندانه با حذف فیلتر low-pass شارپنس خروجی های خودش رو بهبود بخشید (البته حذف فیلتر low-pass هم معایبی دارد اما فوایدش تا حالا بیشتر به چشم آمده )
بحث Dynamic Range هم که اکثر دوستان اطلاع دارند که حتی در سنسور های کراپدار نیکون بعضا شاید شونه به شونه فول فریم های کانن بشه ریکاوری انجام داد که برای عکاسان طبیعت و نجومی نعمتیست .
نظر شخصی بنده این هستش که تمامی عوامل در یک دوربین SLR مهم هستند ، از جمله : Autofocus System ، ISO sensitivity ،عکاسی پیاپی ، نور سنجی ، ارگونومی و هندلینگ و ده ها عامل دیگر . اما فراموش نکنیم تمامی این عوامل در نهایت وقتی میتوانند به بهترین شکل خود را نشان بدهند و کمال بهره را از آنها برد که سنسور دوربین ما ثبت کم نقص تری را انجام دهد.
با تمام این تفاسیر من دوربین و لنز های نارنین کانن خود را دوست دارم و سعی میکنم دانش خودم رو نسبت به عکاسی بالا ببرم و خودم را خیلی در گیر نام ها نکنم .
ویرایش توسط I.Givili : Sunday 7 June 2015 در ساعت 11:09
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
مقایسه دیگری در اینجا به وضوح نشان دهنده برتری سنسور 5D mark III نسبت به D800 در زمینه نویز کم در آیزوی بالا است.
کلا همانطور که دوستان گفتند نباید خیلی به این مقایسه ها اهمیت داد. در انتخاب یک برند مسائل بسیار زیادی دخیل هستند...
Canon 5D Mark III vs Nikon D800 noise | Cameralabs
ویرایش توسط rasoul2014 : Sunday 7 June 2015 در ساعت 11:20