صفحه 68 از 80 نخستنخست ... 18 58 64 65 66 67 68 69 70 71 72 78 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 671 تا 680 , از مجموع 799
Like Tree4527تشکر

موضوع: كنون یا نیكون ... توهم یا واقعیت

كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تشکر کرده
    1982

1.jpg

دوستان این عکس را چطور میگیرند؟ با سه پایه؟ اچ دی ار؟ اصلا میگیرند؟ یا ضد نورش بهتر است؟
    mostafa_1366، hasibi01، S Noora و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

كاربر بسیار فعال Pooyan آواتار ها
    تشکر کرده
    7620

نقل قول نوشته اصلی توسط m.daneshpayeh نمایش پست ها
    1.jpg

دوستان این عکس را چطور میگیرند؟ با سه پایه؟ اچ دی ار؟ اصلا میگیرند؟ یا ضد نورش بهتر است؟
    من اگر باشم و نتيجه برايم مهم باشد (تا حدي كه مثلا بخواهم توي كراپ ١٠٠ درصد پيكسلها را بشمرم) قطعا آندر عكس نمي گيرم كه بعدا بخواهم ريكاور كنم. يا از فلاش استفاده ميكنم يا اينكه يك عكس با نورسنجي سوژه ميگيرم. سوژه را مرخص مي كنم و يك عكس با نورسنجي آسمان.
    Amin Zarif، Fereidoon، davoud maani و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Who knows, Who knows
    Who knows, which way the whirlwind blows
    Or where the trail of tomorrow goes
    For a man without a star

كاربر بسیار فعال Majix آواتار ها
    تشکر کرده
    3755

اين عکس شايد واسه البوم خانوادگی خوب باشه اما واسه کار حرفه اي اصلاً جالب نيست
    رنگ پوست تغيير کرده و با ريکاوری زياد کنتراست قسمت های تاريک از بين رفته مثل اين ميمونه با ايزو 6400 عکس گرفته باشيد
    بهترين حالت فلشه
    فلش های جديد قابليت های اسپيد رو هم دارند ا مدلflashpoint 600 که مال خود adorama هست حدود 400-500$ قيمتشه
    مطمئناً چنين عکس هايی رو با ريکاوری نميتونيد بگيريد
    https://www.flickr.com/photos/brettjosephsphoto

City Steps by Joseph K Photography, on Flickr
    davoud maani، Dariush Chegini، S_Mahdi و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon 6D2/5D3
    16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
    Majid

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

سلام
    در خصوص موضوع Push to Right و ثبت جزئیات در بخش های هایلایت، به عنوان یک نمونه دم دستی: این عکس خانوادگی (اسنپ شات) است. نورسنجی برای سوژه ها انجام شده و چنانچه ملاحظه می شود در عکس بدون ادیت کل کوه ها و آسمان اور شده اند ولی همان عکس با ریکاوری در بخش های هایلایت به نظرم قابل قبول شده است و نویزی هم ایجاد نشد. عکس با 60D گرفته شده که نسبت به 70D داینامیک رنج کمتری دارد. البته با استفاده از HTP می شد به نتیجیه بهتری هم رسید. البته می شد نورسنجی را برای آسمان انجام داد و نتیجتاً سوژه ها اندراکسپوزد می شدند و باید با چند استاپ پوش کردن به همین نتیجه می رسیدیم که خب عکس نابود می شد.
    [ATTACH]69529[/ATTACH
    IMG_3301--.jpg
    در بررسی دوربین جدید 5D در DPreview در بخش داینامیک رنج دو قسمت دارد: یکی همین بحث پوش کردن است و بخش دیگر با عنوان داینامیک رنج در دنیای واقعی. به نظرم بررسی جالبی است. در همان بخش هم به بهبود 1 استاپی نسل جدید اشاره شده است.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 8 June 2015 در ساعت 17:50
    bf ، yaghoobi، Amin Zarif و 9 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    1982

آقای چگینی این منظره ابری کنتراست بالایی ندارد ولی باز هم قسمتهایی آور شده است. اگر کمی نوردهی کمتر بود یا HTP روشن بود این آور شدن را نداشتید. بنظر من کمی نویز را میشود با نویز ریداکشن برطرف کرد ولی فرضا آسمان اور شده آزاردهنده تر است. خصوصا اینکه بعد از ادیت عکس معمولا عکس را کمتر در سایز پیکسلی میبینیم.
    در مورد HTP که گفتید، همین داستان ماست که خود دوربین با یک استاپ نوردهی کمتر عکس میگیرد و بعد نرم افزاری سایه ها را یک استاپ روشنتر میکند. اندازه فعلی سنسورهای کنون همین یک استاپ است، اگر روزی روزگاری سنسوری را رنج دینامیکی بهتر ساخت احتمالا این هم چیزی شبیه HTP1, HTP2 و... خواهد شد.
    ashkan 78، Nima Sadigh، davoud maani و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه

تشکر کرده
    20782

نقل قول نوشته اصلی توسط m.daneshpayeh نمایش پست ها
    آقای چگینی این منظره ابری کنتراست بالایی ندارد ولی باز هم قسمتهایی آور شده است. اگر کمی نوردهی کمتر بود یا HTP روشن بود این آور شدن را نداشتید. بنظر من کمی نویز را میشود با نویز ریداکشن برطرف کرد ولی فرضا آسمان اور شده آزاردهنده تر است. خصوصا اینکه بعد از ادیت عکس معمولا عکس را کمتر در سایز پیکسلی میبینیم.
    در مورد HTP که گفتید، همین داستان ماست که خود دوربین با یک استاپ نوردهی کمتر عکس میگیرد و بعد نرم افزاری سایه ها را یک استاپ روشنتر میکند. اندازه فعلی سنسورهای کنون همین یک استاپ است، اگر روزی روزگاری سنسوری را رنج دینامیکی بهتر ساخت احتمالا این هم چیزی شبیه HTP1, HTP2 و... خواهد شد.
    سلام
    در خصوص عکس ارائه شده، عکس یک اسنپ شات است و فقط می خواستم به عنوان نمونه نشان بدهم که در دوربین های کانن ثبت و بازیافت اطلاعات در بخش های هایلایت بهتر انجام می شود و عکسی که بخش عمده آن اور شده را می توان بازیافت کرد. در شرایطی که امکان نورسنجی برای تمام مناطق کادر وجود ندارد، برای دوربین های کانن به جای گرفتن نورسنجی روی مناطق هایلایت و ثبت عکسی که بخش عمده یا مهم آن تاریک است، بهتر است Push To Right کنیم (که عموماً توسط عکاسان خبره هم توصیه می شود) . همین عکس را اگر با نورسنجی روی آسمان ثبت می کردم (مثل نمونه مورد اشاره شما)،به این نتیجه نمی رسیدم و عکس دچار ادیت تخریبی می شد (ضمناً من در ادیت، آسمان و کوه ها را از آنچه در واقعیت بود بسیار تیره تر کرده ام و برای همین کنتراست عکس کمتر شده است).
    ضمناً به نظرم در HTP با تغییر در تقویت سیگنالها، روی عکس RAW موثر است (بر خلاف ALO)
    ارادت
    ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 8 June 2015 در ساعت 18:33
    usef و saeed2vfx تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    1982

اتفاقا عکس با ارزشی است. HTP همین داستان اندر اکسپوز و ریکاوری سایه ها است که در فایل خام هم اعمال میشود دوست عزیز.
    Dariush Chegini و S_Mahdi تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    93

سلام به همه دوستان
    دوستانی که دوربین نیکون دارند، از مشکل DR کنون خیلی انتقاد دارند اما چرا در خصوص بدنه های ضعیف و نویز بالا در D810 و ...... صحبت نمیکنند.
    یکی از دوستان من D810 رو به خاطر این مشکلات 2-3 میلیون زیر قیمت فروخت....

دوربینها مزایا و معایب خودشون رو دارند و نمیتوان گفت دوربینی از هر لحاظی از بقیه بهتر است.
    موفق باشید

كاربر فعال omid mohebbi آواتار ها
    تشکر کرده
    1405

نقل قول نوشته اصلی توسط m_o_3586 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    دوستانی که دوربین نیکون دارند، از مشکل DR کنون خیلی انتقاد دارند اما چرا در خصوص بدنه های ضعیف و نویز بالا در D810 و ...... صحبت نمیکنند.

دوربینها مزایا و معایب خودشون رو دارند و نمیتوان گفت دوربینی از هر لحاظی از بقیه بهتر است.
    موفق باشید
    سلام و عرض ادب
    احتمالا دوربین دوست شما یک مشکل فنی داشته. ! بهتر بود قبل از فروش با این همه ضرر اون رو به نمایندگی تعمیرات نشون میدادند. تا این همه ضرر نکنند.
    در خصوص بدنه ضعیف و نویز هم که فرمودید برای من عجیبه چون من دارم توی گرمای 45 درجه و شرجی 95 درصد عکاسی میکنم و تا حالا این بدنه ضعیف ! مشکلی رو ایجاد نکرده. اون هم عکاسی کنار دریا و گاها ریختن آب شور دریا روی بدنه که البته بلافاصله تمیز و خشک میکنم.

البته با قسمت آخر فرمایشاتتون کاملا موافقم.
    yaghoobi، ashkan 78، MahBaz و 15 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit

http://www.omidmohebbi.com/

تشکر کرده
    20782

نقل قول نوشته اصلی توسط m_o_3586 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان

موفق باشید
    تا به حال در خصوص مشكل نويز يا ضعف بدنه در d810 چيزي نشنيده ام. بعيد است چنين مشكلاتي داشته باشد.
    yaghoobi، vahidshah، ashkan 78 و 11 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

صفحه 68 از 80 نخستنخست ... 18 58 64 65 66 67 68 69 70 71 72 78 ... آخرینآخرین