صفحه 42 از 176 نخستنخست ... 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 52 92 142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 411 تا 420 , از مجموع 1758
Like Tree2162تشکر

موضوع: لنز مناسب براي دوربين هاي کانن

كاربر همراه
    تشکر کرده
    5034

ببینید اگر از لحاظ کیفیتی صحبت کنید و اصلا دیگر چیز ها برایتان مهم نباشد در این رنج این لنز حرف اول را میزند. خیالتان جمع حمع. ولی اگر با وزن بالا و هیکل غول آسا و رنج کوتاه آن که برای کراپ دار نه خیلی تله است و به نظر من اصلا واید ندارد مشکل ندارید برای تکمیل رنج تان 10-22 یا 10-20 هم بخرید مشکلی نخواهید داشت.
    ولی با 15-85 با یه کمی چشم پوشی از کیفیت(در مقابل 24-70 ) رنجی مناسب- وزنی مناسب خواهید داشت.
    البته فرمودین عکاسی مستند اجتماعی در این فیلد خیلی از واید استفاده می شود که 24-70 اصلا آن را ندارد. در یکی از عکاس های خارجی که در این فیلد کار کرده چیزی در این مضمون نوشته بود که "تازه فهمیدم که عکس گرفتن و نزدیک شدن به مردم برای عکاسی در خیابان با 5DMII و 50 f/1.4 خیلی راحت تر است. اگر می خواهید بفهمید که منظورم چیست سعی کنید به کسی که نمیشناسید با 1Ds و 24-70 نزدیک شوید تا ببینید منظورم چسیت" حالا آن جا بلژیک بوده و این جا شرایط بد تر نباشد بهتر نیست.

با تشکر
    Nami BH و Farhad71 تشکر می‌کنند.
    آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساند
    آن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند

كاربر همراه aliakbar آواتار ها
    تشکر کرده
    755

سلام با تشکر از عزیزانی که منو راهنمایی کردند. یه سوال دارم .من میخام یه دوربین جدید بخرم با تحقیقاتی که کردم canon 60d بهترین گزینه ای بود که دارم( ولی هنوز تو ایران نیومده)و یکی از لنز های کیتش 135-18 هست همینطور لنز کیت 7d میخاستم بدونم اگر این لنز اینقدر کم کیفیت هست چرا با کیت فروخته میشه حتی با کیت 7d. باز هم از همتون تشکر میکنم.

كاربر فعال Elend آواتار ها
    تشکر کرده
    1406

نقل قول نوشته اصلی توسط aliakbar نمایش پست ها
    سلام با تشکر از عزیزانی که منو راهنمایی کردند. یه سوال دارم .من میخام یه دوربین جدید بخرم با تحقیقاتی که کردم canon 60d بهترین گزینه ای بود که دارم( ولی هنوز تو ایران نیومده)و یکی از لنز های کیتش 135-18 هست همینطور لنز کیت 7d میخاستم بدونم اگر این لنز اینقدر کم کیفیت هست چرا با کیت فروخته میشه حتی با کیت 7d. باز هم از همتون تشکر میکنم.
    ببینید
    اولا 60d ایران اومده اینطور که میدونم، دوما
    لنز کیت اصولا لنزی برای شروع کار است ( بخوانید دست گرمی ) البته ممکن است همین لنز کیت کار شما رو به خوبی راه بندازه)walk around!! و این بستگی به کاربرد شما داره
    \چند نکته را راجع به لنز کیت در نظر داشته باشید :

کیفیت و مشخصات لنز
    رنج مورد پوشش ..
    قیمت آن
    وزن آن

همه موارد بالا علت استفاده از چنین کیتی را توجیه میکند ..
    وقتی SLR میخرید ، و Mount در اختیار شما قرار داده میشود به این معناست که شما خودتان میتوانید لنزی که میتواند جوابگوی نیازتان باشد را انتخاب کنید( مخصوصا در سری های پیشرفته تر )
    اگر احساس کردید این لنز به دردتون نمیخوره! بادی تنها بخرید ..
    Kourosh Kahal، ssobhdel، lamagra و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Nami BH آواتار ها
    تشکر کرده
    208

میخاستم بدونم اگر این لنز اینقدر کم کیفیت هست چرا با کیت فروخته میشه حتی با کیت 7d..
    سلام، اولا این یکی از لنزای کیت موجود هست و در کنارش 85-15 هم هستش. دوم اینکه این که گفته میشه این لنز بی کیفیته ، یک امر کاملا نسبی است: یعنی در مقام مقایسه با لنز دیگر که اون هم بصورت کیت عرضه میشه (85-15) کیفیت پایین تری داره. و این مطلقا به این معنی نیست که کاملا بی استفاده و بی کیفیت است.
    به نظر من یکی از بزرگترین مزیتهای کنن و نیکن ساخت لنزهای ارزان قیمت با کیفیت بالا است (به نسبت اینکه قیمت نازلی دارن)، خوب البته لنزهای بهتری هم برای کسب کیفیت بالاتر نیز وجود داره اما هزینه زیادی هم براشون باید پرداخته بشه. این لنزا برای تازه کارها بسیار ایده آل است : چون برای رسیدن به کیفیت حداکثر لنز و ابزار بخشی از واقعیت است و در کنارش تجربه و مهارت عکاس هم بسیار مهم است. یعنی اگر بهترین ابزار را در اختیار یک نوآموز قرار دهی نتیجه خیلی متفاوت از یک سری تجهیزات رده متوسط نخواهد یود. با این توجیه کاربری این رده از لنزها (که باز عم تاکید میکنم اونقدر که به اشتباه گاهی مصطلح میشه، بی کیفیت نیستند) مشخصه و اتفاقا بسیار پر طرفدار هم هستند.
    yas.0917 و aliakbar تشکر می‌کنند.

كاربر همراه aliakbar آواتار ها
    تشکر کرده
    755

پیش فرض سلام به همه

معادل قیمت لنز 135-18 ایا در برند های دیگر (وcanon) میتوان لنز بهتری پیدا کرد.با توجه به اینکه کارم پرتره هست.با تشکر.

كاربر همراه Ali Reza Aslani آواتار ها
    تشکر کرده
    229

سلام
    به 17-70 سیگما هم میشه فکر کرد.
    yas.0917 و aliakbar تشکر می‌کنند.
    علیرضا اصلانی

كاربر آشنا bianconeri آواتار ها
    تشکر کرده
    40

با همه ی این تفاسیر من می خواهم 24-70 بگیرم

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

معادل قیمت لنز 135-18 ایا در برند های دیگر (وcanon) میتوان لنز بهتری پیدا کرد.با توجه به اینکه کارم پرتره هست.با تشکر.
    در کنن که فکر نکنم.مگر اینکه 200-18 دست دوم گیرتون بیاد با قیمت خیلی خیلی خوب!
    با توجه به اینکه علاقتون پرتره هست 70 مم برای شما کوتاه هست.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر همراه Maisam.H آواتار ها
    تشکر کرده
    2471

نقل قول نوشته اصلی توسط bianconeri نمایش پست ها
    با همه ی این تفاسیر من می خواهم 24-70 بگیرم
    اگر میخواهید 70-24 رو بخرید که مبارکتون باشه اما به نداشتن لرزشگیر و رنج نسبتا کوتاه و وزن سنگین این لنز هم نیم نگاهی داشته باشید
    چند تن از دوستانی که با لنزهای دیگری مانند 105-24 یا 135-28 کار کرده بودند بعد از مدتی که از لنز من استفاده کردند دیگر قادر به عکاسی نبودند
    در این زمان نبودن لرزشگیر بیشتر نمایان خواهد شد
    به نظر من 105-24 هم کیفیتی نزدیک به 70-24 دارد و میتواند گزینه مناسبی باشد
    lamagra و Nami BH تشکر می‌کنند.
    ...

كاربر همراه netwalker آواتار ها
    تشکر کرده
    1003

سلام به دوستان
    من یک 50D دارم با لنز کیت 85-17
    می خواستم بدونم برای اینکه بتونم از طبیعت و همینطور پرتره عکاسی کنم چه لنزی بهتره؟
    آیا 200-18 برای این منظور لنز خوبی هست؟

صفحه 42 از 176 نخستنخست ... 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 52 92 142 ... آخرینآخرین