این همون لنزیه که نیاز دارید؟
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=12952
این همون لنزیه که نیاز دارید؟
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=12952
سلام دوستان عزيز:
نياز به كمكتون دارم:
من يه دوربين 500D دارمو 2-3 ماه ديگه هم عروسي برادرم هست!
كليه ي كارهاي عكاسي آتليه و فيلمبرداري رو دادن به يكي از عكاسي هاي معروف، ولي از اونجايي كه عكاسي داخل مجلس، يه هزينه ي نسبتا زياد اضافي داشت، و همچنين به خاطر اينكه 24 ساعت يه دوربين روي كول من هست، برادرم تصميم گرفت كه عكاسي داخل مجلس رو من بكنم!
البته توقع خيلي زيادي از من ندارن و فقط قراره كه.... مي فهمين ديگه؟؟؟
حالا با خودم تصميم گرفتم كه يه لنز فيكس 50mm f1.8 تهيه كنم. احساس كردم كه چون اين لنز ديافراگم خيلي باز و فاصله ي كانوني نسبتا مناسبي براي اون شب داره، مي تونم از اون استفاده ي لازم و ببرم.
حالا نيازمند كمك دوستان هستم... اين لنز واقعا كمكي به من خواهد كرد؟؟؟
اين f1.8 اون قدر باز هست كه عكس هاي اون شب و با نور طبيعي خود سالن و بدون فلاش و روي دست بگيرم تا عكس ها هم طبيعي تر از آب در بياد؟؟؟
راستش با اينكه تا حالا اصلا با اين لنز كار نكردم، دلم با هاش هست... بخصوص اينكه توي سايت هايي مثل ديپريويو گفته شده كه شارپنس اون در اين فاصله ي كانوني، از 24-105 هم بيشتره و تنها ايرادي كه از اون گرفته شده، كيفيت پايين ساخت اون هست...
منتظر كمك هاتون هستم
مبارک باشد
برای این کار (مراسم عروسی) به دلیل یک مشکل خاصی که تقریباً لنزهای ارزانقیمت دارند، مناسب نیست!
در بعضی شاتها خطای فکوس فاحشی داره. لنزی نیست که بشه برای مراسم عروسی خیلی روش حساب باز کرد.
به هر حال اگر تحقیق بیشتری کردید و این لنز را خریدید، موقع عکاسی در مزاسم، حتماً عکس گرفته شده را با دقت بررسی کنید تا مشکلی نداشته باشد.
.
درسته دوست عزيز... از اين لنر هم در حد 100 تومن بايد توقع داشت.... ولي همون طوري كه عرض كردم اون شب فقط مي خوام يه سري عكس يادگاري از مجلس بگيرم...مبارک باشد
برای این کار (مراسم عروسی) به دلیل یک مشکل خاصی که تقریباً لنزهای ارزانقیمت دارند، مناسب نیست!
در بعضی شاتها خطای فکوس فاحشی داره. لنزی نیست که بشه برای مراسم عروسی خیلی روش حساب باز کرد.
به هر حال اگر تحقیق بیشتری کردید و این لنز را خریدید، موقع عکاسی در مزاسم، حتماً عکس گرفته شده را با دقت بررسی کنید تا مشکلی نداشته باشد.
آخه وقتي يه لنز تا ب1.8 باز ميشه يعني بيشتر از 3 استاپ از F5.6 ... دوستان عزيز، كم.... با اين سه استاپ مي تونم عكس هام و بدون فلاش بگيرم... چون اين ذهنم و خيلي مشغول كرده...
سلام؛
چون تجربه این کار را دارم عرض می کنم (باز هم تاکید می کنم اینها فقط تجربه من است)
1-برای حصول نتیجه بهتر (چون اولین تجربه شماست) حتما از فلاش استفاده کنید (منظورم فلاش سرخود دوربین نیست) در صورت وجود شرایط مناسب با کمی دقت، یک تک فلاش اکسترنال هم می تواند تا حدود زیادی مشکل را مرتفع کند.
2-در صورتی که شرایط اجازه دهد (ارتفاع سالن)، فلاش را به سقف بتابانید.
3-در آنجا لنزهای با دیاف باز چند حسن بزرگ دارند؛ اولا در شرایطی که فکوس لنزهای عادی گیج می زند (مثلا نور کم یا نور به سرعت متغیر) راحت تر و بهتر فکوس می کنند. دوم در شرایط نوری که فلاش کفاف نور مناسب را نمی دهد، می توانید بدون خرج کردن ISO، با استفاده از باز کردن دیافراگم (البته خیلی با دقت) تا حدودی کمبود نور را جبران کنید.
4-در صورت تمایل به استفاده از 50F1.8 به محدودیتهای استفاده از یک لنز پرایم کاملا توجه کنید.
در نهایت موفق باشید.
به خاطر اينكه استفاده از فلاش، هميشه فرگراند و خوب نوردهي مي كنه، ولي بك گراند و تاريك مي كنه، چيزي نبوده كه دنبالش باشم... اكثرا هم از فلاش استفاده نمي كنم. حالا استفاده از فلاش، اين مشكل و ايجاد نمي كنه؟
دلم نمي خواد اون شب عكس هام خراب بشه... واسه همين از الآن به فكر افتادم...
اگر از قابلیت های فلاش آگاهی پیدا کنید می تونید عکس هایی بگیرید که این مسائل درش وجود نداشته باشه.
تاپیک استروبیست رو هم مطالعه کنید.
ویرایش توسط jebrahim : Tuesday 24 August 2010 در ساعت 01:04
ج.ابراهیمی
من یک دوربین 500 دی دارم
در مورد لنزهای 16-35
و24-70
کدومش ؟
راهنمایی می خواستم
ممنون
کاربرد این دو لنز متفاوته.چه جور راهنمایی منظورتون هست؟
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
کلا راهنمایی می خواستم
24-70 شارپنس بالا تری دارد؟
کیفیت آنها روی دوربین چطور هست؟
و هر چی می دونید
ممنون