درسته اما الان دیگه چنین چیزی نیست.در واقع از زمانی که سیگما لنزهای خود را برای دیجیتال ساخت دیگه چنین چیزی دیده نشد ویا انگشت شمار شد که این مقدار کم در مارکهای معروف نیکون و کانن و.... وجود داره.اما قضیه ای مشابه این در مورد سیگما وجود دارد. من قبول دارم که بسیاری از لنزهای سیگما بسیار عالی هستند.. بسیار قیمت خوبی دارند و ... ولی من مشکلات عدم تطابق زیادی با لنزهای سیگما داشته ام. لنزهای سیگمایی دیده ام که با ارتقا دوربین به مشکل خورده اند. اتوفوکوس درست کار نکرده (این یک مورد بسیار بسیار زیاد پیش آمده) یا اینکه دوربین هنگ کرده یا اینکه ...
من خودم تا حالا چندین لنز از این شرگت داشتم و شکر خدا چنین مواردی نبوده چه برای من و چه آرش و چه آرش آشورینیا.جایی هم خونده بودم که آرش آشورینیا نوشته بود از خرید سیگما نترسید .....
اما من لنرهای خودم رو حتی روی کانن 3000 که فکر کنم حدود 8 سال پیش خریدم میگذارم و هیچ مشکلی در کار آن وجود نداره.
اما 300 هزار تومان هم برای من خیلی مهم است . اما به قول آرش بعیده که حالا حالاها فول فریم بتونه خودشو جا بندازه.مثلا اگر من یک 5 دی بخرم و به تعداد لنزهایی که الان دارم بخوام برای اون هم لنز بخرم ترجیح میدم همین رو داشته باشم و یک اتوموبیل سواربشم.
البته امین جان شما استاد بنده هستید اما نمیدونم چقدر با الکترونیک آشناییت دارید.راستش را بخواهید من بیشتر ترجیح میدهم که لنزی داشته باشم که با تمامی دوربینهای فعلی و چندین سال آینده ام به خوبی کار کند تا اینکه برای هر دوربینی دوباره دست به خرید لنز بزنم.
اگر بدنه رو به عنوان یک مادربرد در نظر بگیریم و لنز رو Cpu و اینکه با توجه به تمام پیشرفتها پلت فورم Cpu ها تغییری نکنه.آیا چند صد سال میشه از یک مادر بورد استفاده کرد؟؟؟؟
ویک نکته دیگه ، ببینید لنزها هم یک قطعه الکترومکانیکی هستند.این مدار الکترو نیکی که در لنزها وجود داره بر اساس مانت بدنه ساخته میشه.پس با عقل جور در نمیاد که بر روی که بدنه درست و رو یکی نا درست کار کنه.
مثل این هست که بگید من یک Vga رو روی یک مادربورد میکذارم کار میکنه و روی یکی دیگه کارنمیکنه(البته اشکالات نرم افزاری ورژن بایوس و ... و همچنین Irq رو نادیده بگیرید)چون هردو بر یک پایه و اساس ساخته شده اند.
اصولا وقتی یک قطعه الکترونیکی ساخته میشه و مدارات الکترونیک هم بر اساس دیتاشیت اون قطعه ساخته میشن
دیگه نمیشه گفت که توی یک مدار این قطعه درست کار میکنه و توی یکی دیگه نادرست ویا 100 سال هم که مدارات برای این قطعه ساخته بشن بدون مشکل کار خواهد کرد مثل سری آی سی های Stk که از بعد از لامپ به تجهیزات
الکترونیکی از سانیو معرفی شد و هنوز هم دارن در سیستمهای حرفه ای ازش استفاده میکنند و خود من هم تا به حال چندین سیستم صوتی با این قطعه ساخته ام.
لنز هم همینه تازمانی که مانت کانن همینه و لنز بر اساس همین مانت ساخته میشه من اگر دوربین Eos-xxx D هم بخرم (کراپ 1.6) باز این لنزها به راحتی پاسخگو خواهد بود.