پوريا جان، با وجود صحبت هايي كه در مورد ماكروي 105 سيگما شده است، اما فكر نميكنم مشكل خاصي داشته باشد كه شما به خاطر آن خودتان را براي يافتن تامرون 90 به زحمت بيندازيد يا بهاي بيشتري بپردازيد.
پوريا جان، با وجود صحبت هايي كه در مورد ماكروي 105 سيگما شده است، اما فكر نميكنم مشكل خاصي داشته باشد كه شما به خاطر آن خودتان را براي يافتن تامرون 90 به زحمت بيندازيد يا بهاي بيشتري بپردازيد.
سلام. خیلی ممنون از پاسخت. راستی لنز هات هم مبارک.
می شه بگی 70-200 رو از کجا و چند خریدی و چه چیزهایی اضافه داره؟ می خوام از تجربیاتت استفاده کنم. مطمئنم خودت کلی گشتی و از بهترین جا خرید کردی.
با این حساب فکر کنم همون 70-200 ال آی اس اف 4 رو بخرم.
البته تو پست اولم به اشتباه لنز سوم رو بدون آی اس نوشته بودم. منظورم این بود که بین هر دو لنز 70-200 ال آی اس (فقط اف 2.8 و 4) مردد هستم. البته با توضیحاتی که دوستان دیگه دادن فکر کنم اف 2.8 خیلی سنگینه.
(هر چند نمدونم چرا برا این اختلاف کوچیک انقدر وزن و قیمت این دو دوربین با هم فرق می کنه؟ کیفیتشون از نظر شارپنس که فرقی نمی کنه؟)
در مورد 28-300 کم کم هوسش داره از سرم بیرون میره. خدا رو شکر عقلم با کمک دوستان داره برمی گرده سرجاش! ممنون از توضیحت.
دقیقا! احساس می کنم دو تا لنز خوب دیگه بعدا باید بگیرم. اگر تو رنج هر دو سری ال باشه خدا رو شکر می کنم.
یکی برا واید (مثل 10-20)
یکی هم برا نرمال زوم بجای 18-55. البته هنوز نمی دونم بهترین لنز تو این رنج چی هست. بعدا اگر وقت شد تحقیق می کنم.
می خوام سر به تنش نباشه! کاشکی روز خرید دوربین اطلاعاتی رو که الان دارم رو داشتم و نمی خریدمش.
راستی بچه ها من تو ریووهام بین این دو تا لنز هم به یه مشکلی برخوردم:
EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM
EF 70-200mm f/4L IS USM
اونطور که ظاهر امر نشون می ده این لنز 70-300 سری دی او بهتره از 70-200.
بهترین خصوصیتش اینه که طولش خیلی کمتره و سابجکت دیگه نمی ترسه از اینکه ببینه یه لنز سفید گنده گرفته شده طرفش. و اینکه تا 300 مم رو هم ساپورت می کنه.
اما مشکلی که هست اینه که بعضی جاها نوشته که این لنز کیفیت تصویر فوق العاده خوبی داره. اما بعضی جاها گفته که شارپنس کمی داره. من که گیج شدم. کدومش بهتره؟ :(
Akazemi، ممنون از راهنماییت...
آقای محبی راستش من خودم قبلا قصد خریدش رو داشتم ولی تو فروم مطالبی در موردش نوشته شد که فکر میکنم زیاد لنز جالبی نخواهد بود هرچند که عکسهای خوبی ازش دیدم و MTF چارتش در مقابل تامرون 90 چیزی کم نداره و حتی از f/11 به بعد کیفیتش بهتر از تامرون هستش. اگه صحبتهای تو فروم نبود در مورد این لنز حتما الان خریده بودمش.
من از نورنگار (مسعود عزیز ) گرفتم 1,120سلام. خیلی ممنون از پاسخت. راستی لنز هات هم مبارک.
می شه بگی 70-200 رو از کجا و چند خریدی و چه چیزهایی اضافه داره؟ می خوام از تجربیاتت استفاده کنم. مطمئنم خودت کلی گشتی و از بهترین جا خرید کردی.
هود و یه بگ روشه.
چرا کیفیتش فرق میکنه البته نه زیاد ولی کلا از لحاظ شارپنس 70-200 F2.8 بدون is از is دار کیفیت بالاتری داره و این f4 is از هر دوی f2.8 بالاتر ( میشه گفت توی این رنج شارپ ترین لنزی که ساخته شده )(هر چند نمدونم چرا برا این اختلاف کوچیک انقدر وزن و قیمت این دو دوربین با هم فرق می کنه؟ کیفیتشون از نظر شارپنس که فرقی نمی کنه؟)
کلا پولی که بابت این لنز میدن بیشتر بخاطر کوچک بودنش هست و از لحاظ شارپی در حد 70-200 نیست و چیزی بالا تر از 70-300 is هم نیست و فقط کوچکتر و با سرعت فوکوس بالاتر و بوکه بهتری نسبت به 70-300 is هست..ما مشکلی که هست اینه که بعضی جاها نوشته که این لنز کیفیت تصویر فوق العاده خوبی داره. اما بعضی جاها گفته که شارپنس کمی داره. من که گیج شدم. کدومش بهتره؟
و بیشتر مورد استفاده کسانی قرار میگیره که کوچک بودنش اولین فاکتوره.
آرش زمانی5DII A7RII ✗
با شما موافقم لنز ورژن معمولی شارپتر از DO هست
http://www.the-digital-picture.com/R...=9&FLI=5&API=0
در مورد لرزشگیر با توجه به اینکه هردو یکسان هستند ( 3استاپ) ولی در عمل لرزشگیر DO خیلی بهتر عمل میکنه
لنزCA DO خیلی کمتری داره ( که خیلی هم مهم نیست)
از لحاظ فوکوس هم تفاوت خیلی محسوس نیست ( حداقل رو 350 دی) اگر اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید
اما در مورد مقايسه بوکه اين دو اگر بیشتر توضیح دهید ممنون میشم
ویرایش توسط kamyar : Wednesday 7 March 2007 در ساعت 11:14
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
یک سوال از دوستان با تجربه: به نظر شما لنز EF 70-200mm f/4L IS USM با توجه به جدید بودنش افت قیمت خواهد داشت یا نه ؟
Canon 60D][EFS 15-85mm f/3.5-5.6 IS][EF 50mm f/1.8 II][EF 70-200mm F4 L IS USM][Sigma 50mm f1.4 EX DG HSM]
هادی هژیرآذر
با سلام خدمت دوستان
قول داده بودم که نمونه عکس از لنز های جدیدم بذارم که در درجه اول از 17-55 و کیفیت بوکه عالی اون دوتا نمونه میذارم.
این عکس رو توی اطاق گرفتم و بگراند عکس فکر نکنم بیشتر از 2.5 تا 3 متر فاصله داشت و سمت راست هم چنتا قاشق گذاشتم که برقش توی بوکه ببینم چی میشه .
F2.5 1/30 iso 400 55mm
.
.
.
f2.8 1/250 iso 100 55mm
آرش زمانی5DII A7RII ✗