پاسخ این در توضیحات من بود :
یعنی عمق میدان با دیافراگم ثابت f2.8 ، در فاصله 2 متری از سوژه با لنز 50mm f1.4G و لنز ماکرو 105mm f2.8VR در فاصله 4 متری از سوژه انطور که قبلا تست کردم یکسان بود. به عبارتی بالا رفتن فاصله کانونی با بیشتر شده فاصله سوژه تا دوربین ، نسبت عکس دارند.
وقتی فاصله دوربین از سوژه بیشتر می شود ( در حالی که فاصله سوژه از اشیاء پس زمینه ثابت است ) عمق میدان وضوح بیشتر میشود . درست؟ حالا تصور
کنید فاصله دوربین از سوژه 2 برابر شده است ، در چنین شرایطی تنها اگر با فاصله کانونی که 2 برابر تله تر است عکاسی کنید عمق میدان وضوح فرقی نخواهد کرد.
100% خیر ، پرتره مورد نظر شما Medium Close-up هست ، با فاصله کانونی دسته کم 200mm امکان پذیر است با 85mm نهایت میتوان Close shot گرفت . گرفتن پرتره های خیلی بسته با 85mm باعث دفرمه شدن صورت میشه حتی با 135mm هم این دفرمه شدن مشهوده، مشکل اینجا بود که دقیقا مشخص نکردم دقیقا تا کجا میتوان به سوژه نزدیک شد اما نزدیک شدن زیاد به سوژه رو کلا کم مصرف و کم درخواست عنوان کردم:
پرتره های چنین بسته صورتی بسیار بی نقص مثل سوژه مورد نظر شما میخواهد
بدون شک تک تک فواصل کانونی مناسب برای پرتره کاربرد خودشان را دارند اما صبحت از پرکاربرد ترین ها بود.
با سپاس از نگاه تیز بین شما