سلام به همه
از دوستان یه سوال داشتم بین لنزهای 17-50 تامرون و 17-55 کنون دوستان کدوم رو ترجیح میدن .
با تشکر
سلام به همه
از دوستان یه سوال داشتم بین لنزهای 17-50 تامرون و 17-55 کنون دوستان کدوم رو ترجیح میدن .
با تشکر
این که به نظر من واضحه دوست عزیز
17-55 با توجه به کیفبت ساخت بالاتر و رنج به ذره بالاتر از مشابه تامرونی بسیار ارزشمندتره
با سلام به دوستان انجمن. بین دولنز 17-85 کنون و 17-50 تامرون لرزشگیر دارکدام برای عکاسی پرتره ومستند بهتر است ودر ضمن کسی از قیمت این دو لنز خبر دارد.
ایا لنز تامرون با توجه به f بالایی که دارد عکسهای شارپتری نسبت به لنز کنون دارد .
از دوستانی که با این دو لنز کار کرده اند خواهش میکنم تجربیاتشون بگن . پیشاپیش تشکر میکنم
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
سلام
نظر دوستان در مورد لنز Nikon AF-S 24-120mm f/4 برای پرتره(آتلیه) روی دوربین کراپدار چیه؟ آیا کیفیت تصویرش به اندازه ای خوب هست که لنز 105-18 رو بفروشم وجاش این لنزو بردارم؟
مهدی رمضانی
Nikon D90 + AF-S 18-105 mm
درود
جناب قدیری پخته و فشرده و کامل توضیح دادند
همه میدانیم که در آتلیه 3 تا 4 شاخه فلاش هست و مشکل کمبود نور وجود ندارد و پس از بهترین دیاف لنز استفاده میگردد ( برای اینکه به خروجی بهتری دست پیدا کنیم حالا میتونه F8 هم باشه پس اینکه این لنز اف ثابت 4 باشه که یکی از مزیت هاش هم هست البته در موقعیت های دیگه ، برای آتلیه اصلا مهم نیست )
موفق باشید
انوش
دوستان آیا لنز 15-85 روی بدنه ی 550D جواب گوی پرتره در آتلیه هست؟