درود
موارد خوبی را اشاره کردید این را هم مشخص بفرمایید که سوژه پرتره شما کودک است یا بزرگسال؟
اما مقدماتا عرض کنم اینکه میخواهید لنز دیگری را برای مصرف برتره جایگیزین لنز فعلیتان کنید فقط بخاطر کیفیت اپتیکی نیست،
بخاطر بدست آوردن عمق میدان کم و بکگراند محو و بوکه های نرم که لازمه پرتره است هم میباشد که لنز هایی با دیافراگم باز را طلب میکند
لنز های زومی که دیافراگم باز داشته باشند یعنی F2.8 و لنز های فیکس دارای F1.8 یا f1.4 هستند ( البته F1.2 هم در موارد محدود هست که بسیار تخصصی و گران است که در این زمان دلیلی برای چنین هزینه نیست صرف وجود داشتن نام برده شد ) پس لنز های زومی را که دیافراگم متغیر و بسته دارند از این حیث کمترین برتری بر 18-55 فعلیتان نخواهند داشت.
موفق باشید
انوش
جناب اقبالی می شه در مورد اینکه گفتید برای پرتره معمولا از دیاف 8 و بالاتر استفاده میشه یه توضیح کوچیکی بدید!؟
ببخشید اگر آف تاپیک محسوب می شه
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
مسعود بیرامی
Jhowan photography
دلیل اینکه تجهیزاتم رو نوشتم پاسخ به سوال جناب روزبهانی بود، تا ایشان راهنمایی بهتری به من کرده باشند. با توجه به توضیحات شما و سایر دوستان و راهنمایی جناب احمدی و انوش عزیز تصمیم گرفتم یک لنز 50 فیکس و یک لنز 15-85 بگیرم. 50 فیکس برای محو کردن بک گراند در فضاهای محدود و داشتن بوکه مناسب و 15-85 برای سایر شرایط. ممنون از راهنمایی تمام عزیزان.
میتونم بگم توی این بودجه یکی از بهترین انتخابها رو داشتید.فقط به نظر من اول 85-15 رو تهیه کنید بعد از اون سراغ 50 اف 1.4 برید بسیار بهتر از 1.8 هست.دلایل هم زیاده...توی تالار میتونید جستجو کنید...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دقیقا همینکه جناب بیرامی گفتن
ببخشید که توضیح ندادم در موردش
اینم توضیح اون نوشته هایی که نوشتم تو چند پست قبل درباره انواع پرتره، برای دوستانی که باز براشون ابهاماتی وجود داشته
شاد و موفق باشید........
ویرایش توسط Walkman : Friday 8 July 2011 در ساعت 16:32 دلیل: اضافه کردن عکس
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
اگر منظورتون از کوچک بودن متراژ باشه که ممکنه همین 50 هم کار رو سخت بکنه...اگر با فلاش عکاسی میکنید(که خب چند عدد هم موجوده مثل اینکه) و قصد شبیه سازی فضای استدیو رو دارید دیافراگم باز ضرورتی نداره.پس همون 85-15 ...مگر اینکه موارد دیگری رو مد نظر داشته باشید.بارها گفته شده 50 مم 1.8 لنزی هست که به قیمت پرداختی می ارزه اما...
کیفیت ساخت خوبی نداره(باید حتما از نزدیک ببنید این لنز رو) گاهی فوکوس گیجی داره و کند.ولی در کل ارزش مبلغ رو داره.
اما 50 مم1.4 بسیار کیفیت ساخت بهتری داره،بوکه نرمتری داره(به خاطر تعداد بیشتر پره های دیافراگم) 9 در برابر 6 و 7 دهم استاپ هم دیافراگم بازتری داره که خودش تقریبا 1.5 برابر نور بیشتر هست.
به هر حال این نظر من بود شاید با توجه به نیازهاتون ترکیب مورد نظر خودتون بهتر و کاراتر باشه...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
آقا یک بکگراند 30 ، 40 تومانی بگیر که اینقدر مشکل نداشته باشی ... گرفتن لنز بر اساس بکگراند هم از اون حرفاس ... من خودم با 70 تومان دو تا بکگراند سفید و مشکی گرفتم و با آویزان کردن از چوب پرده عکس می گیرم ... خیلی هم سخت نگیر اگه با همین تجهیزاتی که داری نتونی عکس قابل قبول بگیری با بهترین تجهیزات و لنزها هم چیزی عوض نمی شه ... به نظر من اشکال کار چیز دیگری است نه لنز ... توصیه من این است با تهیه یک بکگراند مشکی یا سفید شروع کنی و کم کم با توجه به نیازت ، خودت تشخیص میدی چه تجهیزاتی باید تهیه کنی ...
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2