تا اونجا که بنده اطلاع دارم 700D در ژاپن به نام Kiss X7i و در آمریکا به نام Rebel T5i شناخته میشه و قاعدتا نمی بایست تفاوتی داشته باشند.
فکر کنم با بودجه شما بهترین لنز همون کیت 18-135 STM باشه. البته با برندهای Third-Party آشنایی ندارم. دوستان اگه انتخاب بهتری سراغ دارند بفرمایند.
پست شماره 6872# بی پاسخ موند. فکر می کنم موضوع تامل برانگیزی باشه. ممنون میشم اگه نظرتون رو ارائه بدین.
امروز برای خرید 700D به بازار مراجعه کردم. خوشبختانه فروشگاهی رو پیدا کردم که هر دو مدل 60دی و 700دی رو داشت. فرصت شد که هر دو مدل رو تست کنم. متاسفانه یا خوشبختانه وقتی 60D رو توی دستم گرفتم بهتر به دستم نشست (در انتخابم تردید کردم). دست های پهن و بزرگی دارم. لنز استفاده شده 700دی STM135 بود 60d هم دو لنز 15-85 و 135 معمولی رو تست کردم. با اینکه یکی دو تا فیلم چند ثانیه ای بیشتر نگرفتم کیفیت فیلمشون رو در یه حد دیدم. این شد که منم که انسان وسواسی هستم دو دل شدم و فعلا برای خرید 700دی دست نگه داشتم برای سبک سنگین کردن و نتیجه گیری بهتر
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید بزرگوار
بنده به عکاسی بسیار علاقمندم و پس از کلی تحقیق در این فروم و دوستان و آشنایان به عنوان اولبن دوربینم قصد خربد D5200 را دارم.
لطفا راهنمائی کنید که آیا می توانم زود باهاش عکاسی رو یاد بگیرم یا اولش برام سنگینه؟
دوست گرامی ضمن سلام و خوش آمدگویی برای شما،
این دوربین یک رده بالاتر از رده مبتدی قرار میگیره و به نظر من اگه بودجه اش رو دارید بهترین گزینه میتونه براتون باشه، 100 البته که می تونید اصول و مفاهیم عکاسی رو روی این دوربین پیاده سازی کنید و مسیر سریعتر و هموارتری رو برای پیشرفت طی کنید.
سلام
یکی از دوستانم میخواد دوربین بخره
دنبال سوپر زوم بود
ولی بهش پیشنهاد 1100D رو دادم که تقریبا همون قیمت میشه
تو فروم ولی زیاد درباره ی این دوربین بحث نشده و اطلاعات خاصی دربارش نیست
آیا این دوربین ارزش خرید تقریبا 1100 تومانی رو داره؟
و اینکه بعدا اگر علاقه مند شد لنز 18-135 یا 15-85 برای تهیه کنه؟
دوست عزیز با سلام،
ارزش یک دوربین dslr ولو خیلی مبتدی از ارزش یه سوپر زوم بریج بیشتره. این دوربین ارزش خرید داره و از این لنزها هم می تونید استفاده کنید. و مشکلی نیست. منتها اون زوم بیشتری که مد نظر دوستتون بوده رو با این لنزها به دست نمیارید، هر جند که 135 خودش برای عکاسی سوژه های دور تقریبا مناسبه اما باید دید خواسته دوستتون چی هست.