بعد از مطالعه این دو صفحه یه چیز ذهنمو مشغول کرده
دوستان توی بدنه هایی بغیر از Entry Level ها که آپدیتهای جدیدی هم داریم آیا شاهد حذف موتور بودیم ؟
من فک نمی کنم توی مثلاً نیکون در آینده شاهد حذف موتور در ارتقاء بدنه هایی مثل D90 و D7000 و D300s باشیم !
یکی منو روشن کنه
من جایی گفتم من خیلی ها هستم ؟! و جایی به کسی توصیه نکردم این نتیجه گیری شخصی شماست! .اگر دقت کنید ! نوشتم[QUOTE] البته بستگی به یوزرش داره [/QUOTE
برای اینکه اشتباه برداشت نکنید منظور من این است که حرف شما در اینکه
این غلط است ، این فاکتور مطرح است هرچند با درصد کم!این مورد را دوستان دیگر برای انتخاب بدنه مطرح نکنند ، فاکتور داشتن یا نداشتن موتور فوکاس در بدنه دیگر برای انتخاب دوربین مطرح نیست
کسی هم مجبور نیست لنز دو دهه قبل بخرد حتی میتوان به برند دیگر هم فکر کرد که از این مشکلات ندارد
از همه دوستان سپاسگزارم
در مورد D5100 که چرا تو انتخابها نبود باید عرض کنم که همین حالا D5100 دستمه و Entery Lavel بودن بیش از حدش یه مقدار اذیت میکنه و گرنه در مورد ارزش و کارایی و کیفیتش بحثی نیست، موتور فوکوس هم که نداره، ایضاً وایرلس، و لوازم جانبی که در مقایسه با D90 و D7000 هم کمتر هست و هم کمیابتر
در کل بررسی کردم اگر بخوام یه سری لوازم براش بگیرم از یه D90 آک بیشتر باید هزینه کنم
به هر حال:
یه D7000 با 105-18 کارکرده ولی بسیار تمیز و مطمئن از یه آشنا گرفتم حدود 2.500 (البته میدونم شاید یه مقدار بالا باشه ولی خب دیگه)
به نظرم هم به لحاظ فنی و هم اقتصادی بهتر از گزینه های بالا بود
خوب ، اینکه از همان ابتدا چنین مباحثی را پیش کشیده بودید! مشخص بود که قرار است آخر سر چگونه از آنها استفاده کنید،
اینکه ایشان برندی مثل شما برگزینند یا خیر چه فرقی خواهد داشت؟!
من گاها به این تاپیک سر می زنم اصلا مهم نیست چه کسی چه انتخابی خواهد داشت ، مهم این است اگر قرار است اطلاعاتی داده شود،
باید اطلاعات صحیح باشد ، نه جهت دار و منظور دار کسی رو به سمتی سوق دهیم و اسمش را راهنمایی بگذاریم
متاسفانه معمولا یک عکاس حرفه ای نمیتونه با یک .E.L کنار بیاد
به دلایل مختلف از جنس و کیفیت بدنه بگیر تا کیفیت خروجی و اندازه سنسور و...
- یک عکاس صنعتی نمیتونه ریسک کنه که به خاطر چند صد گرم سبکی جزئیات رو از دست بده و یا دو برابر زمان صرف کنه چون سرعت فکوس و کیفیت اون پائینه
- یک عکاس طبیعت نمیتونه برای...؟(عکاس طبیعت کلا هیچ چیز فرقی به حالش نمیکنه فقط خروجی عالی باشه بقیش حله) دایینامیک رنجش رو تو خطر بندازه؛ آب بندی فراموش نشه!
- یک بدنه تمام پلاستیکی هرگز نمیتونه یک صبح تا بعد از ظهر یک 70-200 با اف2.8 نه چندان سنگین رو بدون سه پایه تحمل کنه بدون اینکه دهنه اش کج بشه!
پ.ن: البته همه اینها ممکنه اما به شرطی که عکاس به جای سوژه تنها توجهش به دوربین و شرایطش باشه
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8