[[/SIZE] اگر اشتباه نکنم این دوربین برگرفته از دوربین 450dهست سنسورش اما بجای پردازنده digic3ازdigic4استفاده کرده وبادی نسبتا نامرغوبی دارد
درکل دوربین قدیمی هست
ولی دوربین dslrقدیمیم باشه از کامپکت وبریج جواب بهتری از لحاض کیفی میدهد
[SIZE=2]گزینه دیگری که میتوانید در نظر بگیرید ......nikon d3100 یا یک550dدست دوم هست
شادیها وزیباییها را ثبت کن.شاید دیگر تکرار نشوند...
راستش اولش می خواستم D3100 بخرم که رفتم تو سایت دیدم دیگه تولید نمی شه. تصمیم بر این گرفتم. در ضمن نمی دونم به چه دلیل توی برج بهار و اون پاساژ کنار علاالدین . کلا هر سایت و فرومی که میرم؛ در مجموع همه نیکون رو بیشتر تحسین کرده اند تا کنون! من هم به همین دلایل و البته کمی شخصی تر نیکون رو دوست دارم. البته اول می خواستم 650D بخرم که منصرف شدم. به هر حال ممنون از دوستان.
تفاوت در سرعت فوكوس در زمان فيلمبرداري است. دوربين 700D با لنزهاي STM فوكوس ممتد نسبتاً سريع در فيلمبرداري را امكان پذير مي كند ولي 60D قابليت فوكوس ممتد در فيلمبرداري ندارد و اگر بخواهيم با روشهائي فوكوس ممتد از اين دوربين بگيريم حتي با لنزهاي STMهم سرعت فوكوس ممتد بسيار پائين خواهد بود.
ممنون از شما آقای چگینی
به نظرتون 60d رو با همون لنز کیت 135 معمولی خریداری کنم انتخاب مناسبی هست؟ البته در سایت ها دیدم که این لنز کمی اعوجاج دارد (در مقایسه با stm)
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM Lens Image Quality
البته نمیدونم شاید در تصویر نهایی تفاوت آنچنانی تا این حد نداشته باشند