Canon EOS 600D => Canon EOS 700D => Canon EOS 70D
EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II => EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM
فوکوس اتوماتیک فیلمبرداری برای کارهای خانوادگی یا مثلن عروسی و ... اینها مناسب است.
در کار سینمایی و داستانی چیزی به نام فوکوس اتوماتیک نداریم.
سلام دوستان.
یه مورد:
این درسته که دوربینای نیکون بدرد عکاسی نجومی نمیخورن؟ به طور مثال d3200 مد نظرمه. غیر اون اینکه من بین 600Dو1200dوd3200 موندم...هرجوری هم که بررسی کردم دیدم نیکون زورش به بقیه میچربه و مزاییا و امکاناتش خیلی بیشتر از اوناس...اما بازم نمیدونم اینکه مثلا تو فیلم برداری کنونا فوکوس اتوماتیک ندارن یا چند مگاپیکسل کمترن و یا باتری شون شارژدهی کمتری داره چیز مهمی هست یا نه
تا جائي كه مي دانم در دوربين هاي نيكون (به جز بعضي دوربين هاي فول فريم رده بالا) در فرايند توليد فايل Raw مقداري نويزگيري اوليه انجام مي شود. در بعضي موارد ممكن است نرم افزار دوربين پاره اي از اجرام آسماني را به جاي نويز حذف كند.
البته ممكن است اطلاعات بنده قديمي باشد و در دوربين هاي جديد نيكون وضعيت تغيير كرده باشد.
سلام جناب چگینی عزیز
در مورد این صحبتتون برام سوال پیش اومد!؟
بنده در تصاویر خام خودم نویزگیری به هیچ عنوان مشاهده نمیکنم و برام جای تعجب هستش که فایل راو چرا باید نویز گیری انجام بشه؟(این عدم نویز گیری رو با مقایسه با بدنه های دیگه تو کلاس ها و برند های دیگه متوجه شدم . طبق تست های شخصی به این نتیجه رسیدم چون تقریبا تو یه رزولیشن جزئیات به مراتب بهتر ثبت میشد نسبت به بقیه بدنه ها.)
البته خودم در این زمینه اطلاعات دقیقی ندارم که کدوم بدنه همچین رفتاری با فایل خام داشت و از همین حهت خواستم از شما بپرسم که کدام بدنه ها همچین کاری رو بصورت خودکار انجام میدهند؟
اگر بفرض بدنه ای چنین کاری رو بصورت خودکار انجام میده راهی برای جلوگیری وجود داره یا خیر؟
باز هم شک دارم که در حال حاظر با این همه پیشرفت تو ساخت سنسور،پردازنده ها همچین کاری انجام بدن!!
پیشاپیش ممنون
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
والا تا جایی که بنده اطلاع دارم همچنان نویزگیری ملایمی در خروجی های سنسورهای نیکون و سونی وجود دارد. البته به گونه ای نیست که به راحتی مشخص شود. ولی در کاربردهای نجومی که ستاره های بسیار کم نوری در عکس ممکن است ثبت شوند، مقایسه دوربین کنون و نیکون ممکن است این تفاوت را به صورت حذف برخی ستاره های کم نور در بدنه های نیکون نشان دهد...
البته فقط این مطلب را خوانده ام و ممکن است الان به این صورت نباشد. به هر صورت کنون به داشتن خروجی خام واقعی معروف است...