با عرض سلام و تبریک به مناسبت سال نو
یکی از دوستان قصد خرید دوربین نیکون d7100 رو دارند و در خرید لنز کمی دچار گمراهی هستند
با بودجه ی حداکثر 2800 چه لنزی را پیشنهاد میکنید
لازم به ذکر است که با توجه به نیازهای ایشون امکان داره در آینده فول فریم خریداری کنند و تهیه ی لنز در این راستا منطقی تر به نظر میرسه
بنده ابتدا 24-70 سیگما را پیشنهاد دادم که البته تعاریف خوبی از اون در فروم ندیدم !
نیازمند یاری اساتید فن و دوستان با تجربه هستیم
پیشاپیش سپاس
24 بر روی کراپدارنیکون، میشود 36
و ایشان آنگاه واید مناسبی نخواهند داشت ...
پیشنهاد من 85-16 است ...
دوستتون خودشون باید بتوانند بر اساس نوع عکاسیشون لنزشون رو انتخاب کنند. من کلا خیلی موافق نیستم به دلیل اینکه روزی روزگاری ممکنه کسی بخواهد فول فریم بخرد از الان دنبال لنز FX باشد. اگر تازه کارند پیشنهاد می کنم فعلا با همان لنز کیت 105-18 بخرند تا بعد از مدتی خودشان بتوانند نیازهایشان را بشناسند و انتخاب درستی بکنند.
فرهاد حسيني
سلام.سال نو شما هم مبارک.به نظر من اول یه 85-16 و بعد یه لنز پرایم 50 میلیمتر دیاف 1.8 تهیه کنید.هردو عالی هستند.البته کاش ژانر عکاسی دوستتون رو هم مرقوم میفرمودید.لازم به ذکره 85-16 تا حدودی واید و بسیار شارپه.واسه پرتره هم که عالیه.در خصوص لنز پرایم هم که ای کاش میشد واسه هرکدوم از فواصل کانونی پر کاربرد یه پرایم داشت!!!(این آخری آرزوی شخصیم بود).
ضمنا اگه کسی عکاسی رو جدی دنبال میکنه و قصد توسعه در آینده داره بهتره همون لنزهای fx رو تهیه کنه.با توجه به مبالغ گزاف لنزها و اینکه لنزهای سری DX روی فول فریم ها سوار نمیشن این سرمایه گزاری و آینده نگری مطمین تریه به زعم بنده.
البته سوار میشن...خوب سواری نمیدن...اگر بادی مورد نظر قابلیت عکاسی در حالت dx رو داشته باشه میشه از لنز دقیقیا مشابه حالتی که روی یه دوربین dx هست استفاده کرد...سری DX روی فول فریم ها سوار نمیشن
تجهیزات : دوربین
سلاملنزهای سری DX روی فول فریم ها سوار نمیشن
سوار میشن اما نمیشه با حداکثر رزولوشن عکسبرداری کرد.
یعنی مثلا روی نیکون دی 600 که 24 مگاپیکسلی هست یه گزینه ای داره که اجازه میده با لنز DX عکس بگیری اما با رزولوشن کمتر، یادم نیست 16 مگ بود یا 10 مگ...
اما در مورد لنزهای EF-s کنن حرف شما درسته که روی فول فریم کنن عمل نمی کنند و روی دوربین های فول فریم باید از لنزهای EF استفاده کرد.
ارادتمند
مجتبی
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
با سلام خدمت دوستان
بنده یه دوربین D80 nikon دارم که جند ساله دارم با همون لنز 135-18 کار می کنم الان امکان هزینه خرید تا دو میلیون تومان رو دارم و به نظر خودم اگه یه لنز خرید کنم با توجه به بودجه ام بهتر بهم جواب خواهد داد تا اینکه دوربین رو بخوام عوض کنم.
حالا سوالم از دوستان اینه که بهترین لنزی که من می تونم تهیه کنم به نحوی که اگه یکی دو سال دیگه یه فول فریم گرفتم هم به دردم بخوره چیه با این فرض که من بیشتر عکاسی طبیعت و یا پرتره های محیطی کار می کنم.
ممنون
وب سایت شخصی من http://www.ali-saremi.com/
درود
نظر خودتان درست هست با انتخاب نسل جدید دوربین ها ، در ایزوهای بالا به وضعیت نویزی بهتری میرسید بماند که خیلی ها همیشه در ایزوی 100 عکاسی میکنند و به مگاپیکسل بیشتر ( در صورت چاپ های بزرگتر کاربرد خواهد داشت) یا به فیلم برداری.
اگر دوربیتان سالم است ، نگهش دارید که بخاطر چگالی پیکسلی اش در مقایسه با برادران بزرگترش ، با لنزی واحد ، وضوح پیکسلی بهتری ارائه خواهد داد ( که با شارپ بودن تفاوت دارد و با هیچ پلاگینی نمیتوان به آن رسید )
اما با این بودجه به قصد تهیه یک لنز که قطعا باید الان برایتان کاربرد داشته باشد ( در ژانر های یاد شده ) و هم برای بسته شدن روی فول فریم مناسب باشد تقریبا غیر ممکن است. به نظرم برای پرتره لنز فیکس تهیه بفرمایید بسته به نوع پرتره ای که مد نظر دارید ( تمام قد ، نیم تنه ، سرو گردن ) یا برای عکاسی طبیعت و منظره اولتراواید زوم تهیه کنید ( اگر حتما میخواهد فیلتر خور باشد 11-16 توکنیا . اگر فیلتر برایتان تعیین کننده نیست ، 8-16 سیگما هم گزینه بسیار خوبی خواهد بود)
18-135 شما هم به جر لرزش گیر تفاوت چشمگیری با 18-105 نداره یا شاید 18-140 جدید.( تفاوتی که برای شما بخواهد منجر به کارایی جدیدی شود)
پاینده باشید