من چطور میتونم پرتوهای افتاب رو واضح تر ثبت کنم ؟
به چه عاملی بستگی داره ؟
سلام دوست عزیز
بنده خیلی تخصصی ندارم و جوابم بر اساس تجربهی شخصی است، پس بهتره حتما برای بررسی دقیقتر به منابع موثق مراجعه کنید.
اما تصور بنده این هست که برای ثبت واضحتر چنین صحنهای باید کنتراست تصویر رو افزایش بدید. هم در مرحلهی ثبت عکس و هم در post-process باید کنترل کنتراست رو در نظر بگیرید.
در ثبت عکس، با بستن دیافراگم و استفاده از سرعت بالاتر شاتر. البته با توجه به ماهیت چنین عکسهایی (عکاسی در سایه!) نور موجود ممکن است برای چنین تنظیمی کافی نبوده و نیاز به حساسیت بالا داشته باشید که بالطبع نویز را افزایش میدهد. در post-process هم که نرمافزارها به بهترین نحو این نیاز رو برآورده میکنند.
امیدوارم اگر اشتباهی و کاستی هست دوستان آگاه متذکر شوند.
ارادتمند
سعید
سعید غلامی شهبندی
باسلام
واقعا این فروم یه دایره المعارف وکلاس عکاسی فوق العاده ست. تبریک وخسته نباشیدبه مدیران محترم میگم.
راستش زیادگشتم ولی جوابمونگرفتم توفروم. میخواستم ببینم اگه لنزهای فول فریم وکراپداررو بخواهیم روی دوربینهای متفاوت استفاده کنیم ؛
لنزهای مخصوص دوربین های کراپدارروی فول فریم کاهش عملکردکیفی خواهندداشت یا لنزهای فول فریم روی دوربین کراپدار. کلا منظورم اینه اگه کسی یه دوربین کراپدارداشته باشه برای اینکه نخاددراینده لنزهاش رو عوض کنه برای کوچ به فول فریم ، میتونه از لنزهای فول فریم استفاده کنه ولیکن ازلحاظ کیفی دچارافتی درعکسهانشه به نسبت استفاده از لنزهای کراپدارروی دوربین کراپدار. پیشاپیس ازحسنتوجه دوستان عزیز سپاسگزارم.
ممنونم
خوب من الان یه ۲۸-۳۰۰ نیکون دارم که چون روی d7000 استفاده میکنم باید به حدود تله ۴۵۰ برسم ولی چرا به نسبت ۷۰-۳۰۰ تامرونی که داشتم خیلی تفاوتی احساس نمیکنم ؟