ولله این یک کار تجربی است که در زمانهای قدیم و دوره ی آنالوگ می کردیم. تصور من این است که در واقع با این کار شما هایپرفوکال دیستنس رو تنظیم می کنید چون در اون فاصله این هایپر فوکال بیش از دو میلیمتر نمی شه و شما با یک میلیمتر برگرداندن در واقع رینگ رو در وسط اون دو میلیمتر قرار می دهید.
امروزه روشهای زیادی عنوان می شوند. کافیست گوگل کنید infinity focus تا روشهایی بیابید. یکیش این است:
How to focus to infinity digital camera technique
فرهاد حسيني
نوروز رو به همه کاربران تبریک میگم
دوستان من یه مشکل با دوربین گوشیم پیدا کردم ، یه نقطه ی آبی و سیاه رنگ تو عکس هستش.
منظر شما پیکسل هاش سوخته ؟؟کد:http://upcity.ir/images/83728420985036611128.jpg
خودم فکر کنم به دلیل اینکه 3روز پیش میخواستم از یک لیزر سبز رنگ (از همونایی که بردش 7 کلومتره) عکس بگیرم اینجوری شده، نظر شما چیه؟؟ میتونه به خاطر این موضوع باشه؟؟
سلام
سال نو مبارک
یک سوال در مورد توجیه خرید لنزهای پرایم (فاصله کانونی ثابت) در مقابل لنزهایی با فاصله کانونی متغییر داشتم که چه تفاوتی در کیفیت و...دارند که عکاسان راغب به خرید این لنزها هستند؟
مثلا
عکس پرتره ای که با لنز 70-200 تیپ 2 در فاصله کانونی 85 و دیافراگم 2.8 گرفته میشود چه تفاوتی با عکس گرفته شده با لنز 85 با همان مشخصات و دیافراگم دارد...؟
البته دلایل و محاسن و معایب یک لنز چه وم چه پرایم متعدد و مفصل است.
اما...
به صورت خلاصه اگر بخواهیم این تفاوت ها را فقط نام ببریم یکی داشتن آپرچر ( روزنه دیافراگم ) بسیار باز تر نسبت به لنز های زوم رایج.
و بعد کیفیت اپتیکی بهتر و افت نوری کمتر ( با مراجعه به چارت MTF لنز ها متوجه تفاوت کیفیت و شارپنس بسیار بهتر لنز های پرایم به نسبت لنز های زوم خواهید شد ) که به دلیل استفاده از المان های کمتر از نظر تعداد و گروه ها و استفاده از المان های با کیفیت تر است.
داشتن تعداد بیشتر پره های دیافراگم که باعث جلوه بهتر در مناطق خارج از فوکوس و بوکه زیباتر می شود.
vignette کمتر در پاره ای مواقع
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
باسلام
در مبحث تفاوت لنزها و انتخاب لنز مناسب، خواندن مقاله زير را توصيه مي نمايم:
راهنمای خرید لنز دوربین دیجیتال | عکاسی
مهمترین عواملی که باعث تار شدن سوژه میشن عبارتند از سرعت کم شاتر در برابر تحرک دوربین و تحرک سوژه
خب شما توضیح ندادید تو کدوم مود عکس می گیرید.(فرض می کنم تو حالت های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک این اتفاق میافته)
شما باید بتونید سرعت شاتر رو بالا بیارید. اگر نور کم باشه مجبورید ایزو رو هم بالا بیارید.
نتیجه اینکه ایزو رو چک کنید احتمالا روی عددی مثل 100 گذاشتید. اون رو اتوماتیک کنید(A) تا ببینید موضوع حل میشه یا نه
میتونید روی حالت TV بذارید و سرعت شاتر رو شما تعیین کنید. با این روش هم میتونید سوژه رو فریز کنید.
پیشنهاد میکنم دفترچه دوربینتون رو کامل مطالعه کنید.
ببخشید عجل داشتم تند تند نوشتم
موفق باشید
پیشاپیش عذرخواهی اگه جاش اینجا نیست. طول عمر لنز به چه فاکتورهایی بستگی داره؟ مثلا لنزیکه باهاش 500 عکس گرفته شده در چه وضعیتیه؟ از این لحاظ که قطعه ای مکانیکی حساب میشه پرسیدم
سلام
دی7000 دارم...میخوام با اوون تدر (کنترل و شات دوربین با کامپیوتر) کنم......فکر کنم با لایت روم میشه.....چطور کلا میتونم اینکار رو انجام بدم؟ نرم افزار یا درایور خاصی باید نصب کنم؟ یه سی دی همراه دوربین بود که چیز خاصی توش نبود (شاید هم بود من متوجه نشدم)
سپاس