nikon camera control pro 2.11.1 رو نصب كنيد .
لينك دانلود
معمولا اين نرم افزار به صورت تريال داخل كاتون دوربين هست ولي باز هم من لينكشو گذاشتم .
nikon camera control pro 2.11.1 رو نصب كنيد .
لينك دانلود
معمولا اين نرم افزار به صورت تريال داخل كاتون دوربين هست ولي باز هم من لينكشو گذاشتم .
Nikon D600
سلام دوستان.ببخشيد كه جاي بدي سوالمو مطرح ميكنم.من الان د ر شيرازم و متاسفانه بعد ازين كه از فلاش اكسترنال قديمي كه مدتهاست باهاش كار ميكنم استفاده كردم ديگه فلاش سرخود دوربينم كار نميكنه.ميخواستم بدونم معنيش يعني فاتحه دوربين يا كه راهي داره؟دوربين من 50d canon
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
سلام
اگر همين باشد؛
من هم قبلا اين مشكل را با 7D داشتم. دو بار صداي باز شدن فلاش مي آمد اما نمي توانست بالا بيايد كه اگر در هنگام باز شدن كمي با دست كمك كنيد بالا مي آيد. من دوربين را پيش آقاي قاسمي بردم دور محل قرار گرفتن فلاش را تميز كرد و چندين بار باز و بسته كرد تا الان كه درست است.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
درود به تمامي عزيزان
ايشالا سال بسيار خاطره انگيزي همراه با سلامتي داشته باشيد
سوالم درباره گريپه،اين مدل هاي كه باطري معمولي ميخورن مدت زمانه نگه داشتن شارژ به اندازه يه باطري دوربين هست؟
خريد يهً باطري دوربين منطقي تره يا گريپ؟
واسه d7000 از كجا و چه ماركي بگيرم؟
سپاس از شماًعزيزان
سلام باتشكر از شنا عزيزان.مشكل اينجاست كه زماني كه وارد تنظيمات فلاش ميشم مينويسه كه فلاش اكسترنال وصل است در حالي كه من فلاش جدا كردم.خيلي اعصابم بهم ريخته.نكته اينجاس كه فلاش اكسترنال كار ميكنه.لطفا راهنماييم كنين
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
وقتی میخوام در شب از یک سوژه انسانی با فلاش اکسترنال عکس بگیرم
بدلیل تاریکی هوا نمیتونم از فوکوس اتومات دوربین استفاده کنم چون همش خطا میده و رو صورت سوژه اصلا فوکوس نمیکنه
مجبورم یا یک چراغ قوه قبل از عکس برداری رو صورتش بندازم تا بتونه فوکوس کنه و بعد که فوکوس کرد برش دارم
یا بگذارم حالت لایو ویو بعد فوکوس دستی کنم که چون هوا تاریکه بازم نمیتونم خیلی دقیق فوکوس کنم
بهترین راه برای فوکوس در چنین زمان هایی چیه؟
افراد از چه روش هایی استفاده میکنن؟
درمورد فوکوس در محیط تاریک معمولا دوربینهای نیکون لامپ کمکی دارن که خود به خود تا 4الی 5 متر میتونن به راحتی فوکوس کنند .
درمورد دوربین کانن هم با کمک فلاش سرخود دوربین که بطور مداوم فلش میزنه نقطه ی مورد نظر رو فکوس میکنه .
و نیازی به چراغ قوه و موارد دیگه ای نیست .
Nikon D600