سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییتون
راجب نظرتون بگم ب اینا هم قبلا فکر کردم اما مهم برتری فنی دوربین هستش که اگ بخوای جزء ب جزء مقایسه کنی نیکون5100برتر از 600دی کنون هستش.
از طرفی اینطور ک همه ی عکاسای با تجربه میگن اینه ک نیکون تو لندسکاپ ک عمده ی کار منه برتر از کنون هستش.
پس با این شرایط میشه گفتش انتخاب من مشکلی نداره
از طرف دگ یکی از دوستام ک توی شهر عکاسی داره دی90داره و من دوسه باری باهاش ور رفتم و اونطور هم نیستم ک اصلا دوربین حرفه ای ندیده باشم . از طرف دگ دیروز ک رفتم یه چرخی تو بازار زدم رفتم یکی از عکاسیای معروف شهرمون ک اونجا همین دوربین دی5000رو داشتش و من روشنش کردن و یه دید ب منو و تنظیماتش زدم اما چون با یارو زیاد راحت نبودم زیاد با دوربین ور نرفتم ببینم چجوریه.
تو انتخابم شک ندارم فقط خواستم یه سری راهنماییم کنن ک آیا کارم درسته یا ن و همه هم میگن خوبه(هم تو فروم و هم تو آشناها و عکاسای شهرمون)
حالا منتظر نظر اساتید دگ هم هستم
هنوز یکی دوماهی فاصله دارم با خرید دوربین مورد نظرم
سلام دوست گرامی
آره
امروز ک با خودم فکر میکردم دیدم نباید ترس داشته باشم
این همه ای ک الان عکاسن از وقتی دنیا اومدن ک عکاسی ب دنیا نیومدن و یا دوربین حرفه ای از بدو تولد دستشون نبود ک
بود؟
همشون گاماس گاماس پیشرفت کردن و یه روزی دقیقا جای من بودن.
نمونش همین دوستم ک جدیدا عکاسی زده اول تو عکاسی کار میکرد و خودش یه دوذربین کامپکت داشت ولی الان دوتا دوربین حرفه ای و یه آتلیه تو شهر داره.
منم با پشتکار میتونم پیشرفت کنم.
سلام ، من دوربینم canon sx40 هستش ، عکس میگیرم گوشه های عکسم سیاه میشه،رو حالت اتو هم عکس گرفتم همینجوری شد میدونین مشکلش چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین اینم یه عکسی که گوشه هاش سیاه شده ملاحظه بفرمایید:
IMG_0509.JPG
بله از فیلتر uv استفاده میکنم،باشه ممنون بازش میکنم و دوباره امتحان میکنم،اگه از فیلتر باشه باید چیکار کنم که این اتفاق نیفته ؟
با سلام
مي خواستم بدونم "فون" چيست؟
مرسي