مدل های مختلفی دارن، مثل مخملی، کاغذی، کروماکی و ...
یکی از خواصشون بازتاب ندادن نوره، و توی اندازه استانداردی برش داده شده هستن
بعضی اقلام رو خودتونم میتونید تهیه کنید، اما مثلاً برای تهیه یک فون کاغذی سفید با ابعاد 6*3 شما کاغذی با این ابعاد سراغ دارین ؟
معمولاً گفته میشه برای استفاده خونگی نیاز به هزینه کردن نیست اما اگر شما قراره حرفه ای کار کنید و از این کار منبع درآمد داشته باشین که به نظرم باید از ابزار مخصوص استفاده کنید
بعضی وقتها هم درست کردن چیزی هم زمان میبره و هم به دردسرش نمی ارزه
دیدم دوستان برای پایه فون خودشون دست به کار شدن اما ترجیح دادن فون رو آماده تهیه کنن
يه سوال ديگه: سافت باكس چيست؟ ممنون ميشم توضيح بدين
به نقل از دانشنامه عکاسی:
سافت باکس یکی از انواع وسایلی است که برای نرم کردن نور در عکاسی به کار میرود.تمام انواع نرم کننده های نور به این صورت عمل میکنند که نور را از خلال ماده ای به اصطلاح Translucent عبور داده و آن را بخش ( یا Diffuse) میکنند و یا از طریق انعکاس نور از یک سطح ثانویه آن را بانس ( Bounce)کرده و عمل پخش کردن را انجام میدهند.
ادامه +
سلام
منبع یا فایل pdf برای آزمون عکاسی دیجیتال فنی حرفه ای که برای آتلیه می گیرند لطفا معرفی کنید میخوام آزمون بدم
دوستان عزیز دربارهpicture style می تونید راهنمایی بفرمائید
سلام
به طور کلی سوالات فنی حرفه ای خیلی مربوط به مطالبی که در آموزش ها میخونیم نیست
مثلا یکی از سوال ها این هست که اولین عکس جهان رو چه کسی گرفته؟!
یا اینکه کدام کادر پویا تر است؟
کدام کارت حافظه در دوربین های کنن استفاده میشود؟
و ازین دست....
ترجیحا نمونه سوالات دوره های قبل رو از مرکز تهیه و مطالعه کنید
موفق باشید
این تنظیم در فورمت JEPG کاربرد داره .دوستان عزیز دربارهpicture style می تونید راهنمایی بفرمائید
نه اینکه برای RAW قابل تغییر و کاربردنداره بلکه میشه اونو دربخش پروسس تغییر داد .
در Picture style میشه تنظیمات نوع رنگ ( کم رنگ ، پر رنگ ، معمولی ، تک رنگ ) و تنظیمات زیر مجموعه Sharpness - Contrast -Saturation
و color tone رو استفاده کرد .
تمام تنظیم رو میتونید در بخش Standard - Portrait - Landscape - Neutral - Faithful - Monochrome داشته باشید متناسب با نوع رنگ مورد نظرتون .
بخش دیگری با نام User Def وجود داره که شما میتونید تنظیمات دلخواه خودتون رو ذخیره کنید .
Nikon D600
سلام دوستان
یه سوال در مورد این عکسم داشت
(مشکل فوکال لنث رو در نظر نگیرید)
عکس دارای اگزیف هست
دلیل رنگی شدن عکسهای من چیه؟
منظورم همین رنگی هست که باعث شده سیاهی آسمون از بین بره و به یه رنگ دیگه (که گویا قرمز خیلی کم هست) تبدیل بشه!!!
فکر میکردم دلیلش آی اس او باشه، اما اگه اگزیف رو ببینید 100 هستش اگزیف
ممنون میشم راهنمایی کنید
با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت کلیه استید و دوستان ......
من به تازگی عضو سایت شدم ولی از قبل مطالب سایت را پراکنده سعی میکردم دنبال کنم .
ی سوالی داشتم از دوستان ..
من به تازگی کانن 60 دی با دو لنز 18-55 و 55-250 تهیه کردم .
حالا ومضوعی که منو کمی حساس کرده است در مورده تار شدن بعضی از عکس ها است , به خصوص عکس هایی که با لنز 55-250 گرفته میشه . البته همیشه نه , معمولا در شرایط نوری یکم کم یا سرعت شاتر های پایین تر از 1/80 . میخواستم بدونم مشکل از لرزش دست است یا خیر !؟؟ یا الکی حساس شدم !؟ مشکل از دوربین یا لنز نیست ؟!
از تاپیکی یا فرومی هست که بتونه کمک کنه و دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم ............................