نوشته اصلی توسط
ehssanehs
جمع بندی که من از این مباحث کردم اینه که:
1- اگر لنز dx رو روی بدنه fx ببندیم عکس با حاشیه سیاه و محو ثبت میشه و اگر لنز fx رو بر روی بدنه dx ببندیم هیچ مشکلی بوجود نمیاد و تفاوت بستن لنز fx بر روی بدنه dx یا fx در اینه که ما در یک فوکال لنت ثابت بر روی بدنه fx میتونیم عکس با نمای باز تری داشته باشیم نصبت به بدنه dx .
2- استفاده از لنز dx یا fx بر روی هر کدوم از دو نوع سنسور در شرایط یکسان نیازی به تغیر در نورسنجی ندارد به دلیل مقدار مساوی نور تاثیر گذار بر روی هر سنسور.
3- استفاده از مود dx در این دوربین زمانی کاربرد دارد که از یک لنز dx استفاده می شود (برای از بین بردن حاشیه مشکی دور عکس) و دلیل استفاده از این مود با استفاده از یک لنز fx می تواند برای داشتن عکسهایی با حجم کمتر باشد در غیر اینصورت فکر می کنم کراپ بعد از ثبت عکس برای رسیدن به عکس مشابه در مود dx عقلانی تر می باشد.
سوالی که برای من وجود داره اینه که زمانی که از یک لنز fx بر روی بدنه fx و در مود dx استفاده می کنیم تصویری که در ویزور می بینیم فکر میکنم باید تصویر کامل باشد و عکاس چگونه متوجه میشود کادر عکس در این مود کجا قرار دارد و چه مقدار از عکس ثبت میگردد (شاید استفاده از خطوط راهنما در ویزور) لطفا کسانی که این دوربین را دارند پاسخ دهند.
توضیح اینکه استفاده از واژه بدنه dx یا fx منظور بدنه با سنسور dx یا fx می باشد.(دوستان انتقاد نکنند)
اگر موردی رو اشتباه متوجه شدم خوشحال می شم مرا راهنمایی کنید.
با تشکر