نوشته اصلی توسط
m.daneshpayeh
نه اقای مبین کسی نه با شما شوخی دارد و نه با اصول عکاسی!
بحر حال اگر ادعایی در مورد این وب سایت عکاسی است باید بهمان اندازه اصولی که میگویید درست و دقیق مطالعه شود امیدوارم حداقل کاربرانی که وقت بیشتری میگذارند و به عنوان مدیر در این فروم فعالیت میکنند این مورد را رعایت کنند وگرنه اگر قرار به مطالعه سطحی و احیانا از روی منبع ترجمه شده وناقص باشد و بعد هم احیانا از روی همان منایع حکم به درست بود یا نبودن بدهند و نظر دیگران را شوخی بنامند که ...
البته باز هم این پستها هم به این تاپیک ارتباطی ندارد. من هم اصراری به متقاعد کردن دوستان ندارم
وگرنه خود عدد عمق میدان منسوب به تصویر اصلی بصورت سانتی متر مطلقا مفهومی فیزیکی ندارد.
بحث عمق میدان در مورد عکس چاپ نشده کاملا بی معنی است.
من دقیقا نمیدونم منظور شما از عمق میدان چیست ولی اگر همان تعریف معمول باشد که معادلاتش هم موجود است انوقت به اندازه نمایش هم بستگی دارد!
...
در مورد صلاحیت و سطح مطالعه مدیران هم شما با شناختی که دارید صلاحیت نظر دادن ندارید.
ممنون
پ ن: بعضا اپلیکیشن یا نرم افزرهایی برای محاسبه عمق میدان ساخته شده است که در آنها با استفاده از سایز سنسور،فوکال لنت،گشودگی دیافراگم و فاصله کانونی عمق میدان را محاسبه میکنند.حتی شرکت کنون هم چنین اپلیکشینی دارد.حتما تلاش کنید که آنها را توجیه کنید که عمق میدان بصورت سانتی متر مطلقا مفهومی فیزیکی ندارد و و در مورد عکس چاپ نشده بی معنی است!ولی اگر متقاعد نشدند حتما سعی خود را بکنید سایز نمایش را هم به عنوان یکی از متغیرهای تعیین کننده عمق میدان به متغیرهای دیگر اضافه کنند.شاید هم برداشت شما از عمق میدان چیز دیگریست ولی من منظور شما را متوجه نمیشوم.
Screenshot_2015-02-13-09-16-27.jpg