کتابهای زیادی میتونید در اینترنت به زبان انگلیسی پیدا کنید ( سرچ گوگل شما را به آنها خواهد رسانید )
ضمن اینکه ویدئوهای آموزشی زیادی در همین رابطه باز در اینترنت قابل دسترسی هستند. مثل سریهای Kelby training و lynda.com و امثالهم ... برخی از این ویدئوهای آموزشی و همینطور کتابهایی به زبان فارسی رو میتونید در سایت های دانلود ایرانی، مثل p30download.com و امثالهم پیدا و دانلود کنید. امکان سفارش با پست فیزیکی هم ظاهرا دارند ...
یوتوب هم دریای پر تلاطمی از منابع آموزشی موردی است ... برای جستجوی موردی، در برخی مواقع بسیار مفید است.
خلاصه اینکه منابع مطالعه در اینترنت اینقدر زیاد هستند که شاید موفق به یافتم و دانلود همه شان بشوید، اما احتمال اینکه وقت کنید و همه رو بخوانید، بسیار کمتر است
سلام
اگر اصول عکاسی مقدماتی و نور را می دانید پیشنهاد من کلاس زیر است:
کلاس عکاسی پرتره - کلاس حضوری عکاسی
فرهاد حسيني
ممنون...
دنبال کتاب (چاپ شده...) به زبان فارسی هستم...منبعی که مفید و مناسب باشه...(دنبال سعی و خطا نیستم...)...
به عبارتی می خوام منبعی که دیگران استفاده کردند و به نظرشون مفید بوده رو استفاده کنم...(چه فیلم و چه کتاب...)...به خاطر همین اینجا سوال پرسیدم...
مورد خاصی مد نظرتون نیست؟...
از دوستان کسی در مورد دوربین 4 اولترا پیکسلی گوشی HTC ONE M8 اطلاعات داره؟ سپاس.
تکنیک این عکس چیه؟ آیا از نظر هنری ارزش فنی دارد؟
من چگونه باید با لنزی مثل canon 16-35 فاصله ی هاپر فوکال در 16-24-35 میلی متر را حساب کنم ؟ این فاصله با دیافهای مختلف فرق می کند، ان را چگونه باید محاسبه کرد ؟