شما مطئنی؟
تا جائی که اطلاع دارم اینها 2 مقوله سوا از هم است.
ممکنه بیشتر توضیح بدین؟
یعنی پس از فعال کردن قفل آینه، در حالت تک شات و بدون تاخیر 2ثانیه ای نمیتوانی عکس بگیری؟
2باره تست کن برادر!!
شما مطئنی؟
تا جائی که اطلاع دارم اینها 2 مقوله سوا از هم است.
ممکنه بیشتر توضیح بدین؟
یعنی پس از فعال کردن قفل آینه، در حالت تک شات و بدون تاخیر 2ثانیه ای نمیتوانی عکس بگیری؟
2باره تست کن برادر!!
والله مطمئن که چه عرض کنم!!! عرض کردم با سرچ در وب این نتیجه حاصل شد نه اینکه خودم با اطمینان حکم صادر کنم...
ملاحظه بفرمایید:
لینک
در يكي از گزينه هاي Menu. در دوربين هاي مختلف محل اين گزينه متفاوت است. در آخر دفترچه راهنماي دوربين تان فهرست موضوعي بر اساس حروف الفبا وجود دارد. در بخش M آيتم Mirror Lockup را پيدا كنيد و به شماره صفحه مربوط به آن مراجعه كنيد.
شما در خصوص لينك اشتباه برداشت كرده ايد.
در لينك راه هاي مختلف كاهش لرزش را معرفي كرده كه يكي از آنها قفل آينه است و يكي استفاده از تايمر.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 17 March 2014 در ساعت 11:47
با تشکر
دوستان یافتم:
برید به منو
در مود custom function (c.fn) شماره 5 حالت قفل آینه فعال می شه.
هورا...
محمد جان، در لینک اولی که قرار داده بودم اینها را توضیح داده بود.جناب چگینی هم مثل همیشه عنایت فرمودن و واضح بیان کردند.یکی از توصیههای اساتید و کتابهای عکاسی برای داشتن یک تصویر شفاف و واضح از مناظر طبیعت استفاده از سه پایه و قفل آینه است (حتی در سرعتهای بالا) چرا که باعث میشود کمترین میزان لرزش دست به دوربین منتقل شده و لرزش آینه هم بر روی تصویر اثری نداشته باشد. حتی در موارد بسیاری توصیه میشود که از دکلانشور و یا ریموت کنترل ها برای چکاندن شاتر استفاده کنید تا کمترین تاثیر بر روی عکس شما ایجاد شود و یا اگر از دکلانشور یا ریموت استفاده نمیکنید دوربین را بر روی سلف تایمر قرار دهید تا لرزش فشار دادن دکمه شاتر بر روی عکس تاثیری نگذارد
پس از فعال کردن قفل آینه، شما فکوس میکنید، شاتر را میچکانید. در اینجا آینه به بالا میرود ولی سنسور هنوز نوری نمیبیند. سپس دکمه شاتر را رها کرده و مجددا میچکانید. در این مرحله است که بدون شنیدن صدای آینه، فقط صدای شاتر را میشنوید و در این هنگام سنسور نور خواهد دید. شبیه زمانی که در لایو ویو عکس میگیرید(صدای آینه را نمیشنوید چون قبلش بالا رفته)
اینکار را انجام بدین و سپس با استفاده از 2 ثانیه تکرار کنید. تفاوت را خودتان متوجه خواهید شد.
ضمنا اینکار بدون استفاده از 3پایه یا تکیه گاه ثابت برای دوربین، بنظرم بی فایده است، چون لرزش دست قطعا کمتر از ارتعاش حاصل از بالا رفتن آینه نیست.
موفق باشید.
سلام
بطور ناخواسته File Numbering دوربین را Reset کردم. آیا راهی هست که بشه بهش گفت از فلان شماره شروع کن؟ چون در آرشیو هام به مشکل میخورم.
یا اینکه بصورت نرم افزاری چطور میتوان عکس ها را ReName کرد و از شر آن 3 حرف ابندای عکس(IMG) خلاص شد؟
سپاس