سلام و خسته نباشید
موقعی که از منابع نوری LED عکس میگیرم مثل بعضی بیلبردها چراغ راهنمایی و ... رنگها اصلا واقعی نیستند ! مثلا قرمز چراغ راهنمایی تقریبا صورتی ثبت میشه و به اون شدت و غلظت نیست هرچقدر که وایت بالانس رو هم تغییر دادم تاثیر زیادی نداشت و نتونستم به رنگ واقعی نزدیک بشم ! در کل غلظت رنگها خیلی کمتر از واقعیت ثبت میشه !
برای رفع این مشکل چه کاری باید انجام داد ؟
ممنونم
سلام دوست عزیز
اگه کاننی هستید تو فانشن highlight tone priority و فعال کنبن تاثیر اندکی میزاره تو نیکونو خبر ندارم وخودم دنبالش هستم
اگه قصد تصیح رنگ هم دارید بهتر در acr تو بخش hsl رنگها را بصورت تکی مدیریت کنین.
02.jpg
ویرایش توسط tahers96i : Friday 21 November 2014 در ساعت 18:14
البته همونطور که جناب شهبازی گفتند این موضوع تا حد زیادی به لنز بستگی داره… واقعیت اینه که در حالت عادی هم بخاطر دایره ای بودن دیافراگم تصویر بصورت دایره تشکیل میشه (و بوکه ها هم به خاطر شکل دیافراگم دایرهای هستند و شما قصد دارید با تغییر شکل ورودی نور، شکل بوکه ها رو عوض کنید) منتها ابعاد عدسی ها و دیافراگم و چینش اونا طوری تنظیم شده که دایره تصویر کل سطح سنسور رو بپوشونه و در نتیجه تصویر کامل رو داشته باشید… و اگه این دایره کوچیکتر بشه، لبه های عکس تاریک میشن (Vignette) یا اگه خیلی کوچیک بشه کلا دایره دیده میشه (مثل بستن لنز کراپ روی دوربین فول فریم در صورت فعال نشدن حالت کراپ)
من هم البته امتحان نکردم، ولی فکر می کنم لنز های پرایم مثل ۵۰ میلیمتر که ضخامت کمتری دارند و در نتیجه دیافراگم و مقوای رویی به هم نزدیک تر هستند بهترجواب بده و صد البته که باز هم بخشی از لبه ها تاریک خواهد بود.
درود
http://www.youtube.com/watch?v=H5jjr_vKruU
این لینک رو توی یوتیوب دیدم که فکر میکنم برای شما راه گشا باشه
پیروز باشید
سپاس از راهنماییتون
بله قسمت HSL رو امتحان کرده بودم وقتی سچوریشن رنگ قرمز رو حتی تا انتها میبردم هیچ تاثیری نداشت در واقع اون قسمت بدلیل روشنایی زیاد کاملا سفید ثبت میشه و اگر بقیه پارامترا رو برای کاهش شدت نور تغییر میدادم عکس کاملا تاریک میشد !
با همین شرایط نوری چراغ سمت چپ رنگ خیلی بهتری داره یعنی با تغییر زاویه شاید تقریبا مشکل حل بشه اما اگر بخوایم از رو به رو عکس بگیرم چه کار باید کرد ؟
trafic.jpg
البته بیشتر چراغی که گذاشتید اوراکپوز شده (به نظرم مشکل اصلی شما هم همین اور اکسپوز شدنه که باعث کم شدن اشباع رنگ شده) و از عکس با این حجم کم نمیشه چیز زیادی بیرون کشید… ولی این رو من با همون HSL یه ذره قرمزتر کردم:
_MG_1669.jpg
(عکس اصلی)
_MG_1669.jpg
(فقط تغییر در HSL)
_MG_1669-2.jpg
(کمی هم تغییر در highlight و shadow)
Screen Shot ۱۳۹۳-۰۹-۰۱ at ۱۰.۲۸.۳۱.png
Screen Shot ۱۳۹۳-۰۹-۰۱ at ۱۰.۲۸.۴۸.png
Screen Shot ۱۳۹۳-۰۹-۰۱ at ۱۰.۲۸.۵۹.png
Screen Shot ۱۳۹۳-۰۹-۰۱ at ۱۰.۲۹.۰۶.png
پ.ن: برای اینکه ببینید کدوم کانالها چقدر در رنگ مورد نظر تاثیر دارن، میتونید از ابزار Target Adjustment Tool (میانبر T در ACR) استفاده کنید.
ویرایش توسط AmirS : Saturday 22 November 2014 در ساعت 11:32
سلام
از نظر ابعاد حسگر ، كدام عدد قابل قبولتر است و نتيجه بهتري دارد: 1/1.7 و 1/2.3 ؟
از نظر محدوده ديافراگم ، كدام عدد قابل قبولتر است و نتيجه بهتري دارد F2.8 - F5.6 و F3.5 - F5.6 ؟
با تشكر