محمدهادی نوری
فرض کنید اعداد سه کانال RGB ای که مربوط به کارت خاکستری شما میشود، 40,40,40 باشد ...
از این کارت زیر یک نور مشخص عکس میگیرید و و در ACR آن را باز میکنید ...
dropper رو روی تصویر کارت می برید و اعداد 35,43,55 رو نشون میده ... (مثلاً میتونیم بگیم که عکسمون، ته رنگ آبی عکسمون، غالبه)
استفاده از گزینهٔ وایت بالانس، باعث میشه تا این 35,43,55 رو scale کنه و برسونه به حدود 40,40,40 ...
و رنگ تمامی پیکسلهای دیگه رو هم با همین مقیاس دستخوش تغییر میکنه
مثال دیگه در دنیای غیر عکاسی:
امتحانی برگزار شده و از یه کلاس ۶۰ نفری، حدود ۳۰ نفر نمرهء زیر ۱۰ گرفتند ...
معلم میاد نمرات رو میبره روی نمودار، به قسمی که نمرات ۵۰ نفر بیاد بالای ۱۰ ... (یعنی ۱۰ نفر، تک داشته باشه تو لیست)
بااینکار، نمرات همه دستخوش تغییر میشه ... (حتی نمرهٔ همون ۱۰ نفری که در نهایت باز هم نمره تک خواهند داشت )
امیدوارم تونسته باشم حق مطلب رو ادا کرده باشم.
فایل های raw همین طور هستند.بعد از اعمال تغییرات یه فایل برای مورد سیو به صورت جداگانه و حجم کم ذخیره میکنه که فقط acr اون رو میشناسه.شما اگر با کیفیت بالاتر میخواید و نظیر همون فایل raw خروجی tiff از acr بگیرید (قسمت save image میتونید نوع خروجی رو تغییر بدید) و اگر کیفیت پایین تر خروجی jpeg
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
دوستان من بخوام مانیتورم رو کالیبره کنم باید چه کاری رو انجام بدم ؟
البته اگر کار خیلی حرفه ای نباشه، میشه با روش های نرم افزاری این کار رو کرد… مک مدت هاست که این قابلیت رو داره که با انجام گام به گام یک سری مراحل و به کمک چشم مانیتور رو در حد قابل قبول کالیبره کرد. در مورد ویندوز هم شنیدم که همچین چیزی تو نسخه های اخیر بهش اضافه شده
مشكلاتي كه براي دوربينهاي كامپكتم پيش آمده اغلب به دليل ورود گرد و غبار به لنز، ورود آب به بدنه دوربين و يا ضربه خوردن بوده است. كه در بيشتر موارد يا قابل تعمير نبوده اند يا ارزش تعمير نداشته اند. حسي به من مي گويد دوربينهايي ميررلس و dslrها در برابر اين عوامل مقاوم ترند و تعميرشان نيز منطقي مي باشد.
شايد سوالم را اينطوري بپرسم بهتر باشه: دوربينهاي كامپكتي همچون كنون g1 x براي عكاسي در محيطي همچون كوير منطقي تر هستند يا دوربيني همچون كنون 650d؟ اگر غباري وارد دوربين شود تعمير كداميك راحتتر است؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
دوربین های SLR با توجه به ماژولار بودنشون قابلیت تعمیر پذیری بهتری نسبت به دوربین های کامپکت دارند!
بعنوان مثال یکی از دوستان دوربن G12 داره و از شانسش روی لنز دوربین سه تا خش افتاده! برای تعویض لنز هم فکر نمی کنم کمتر از 300 یا 400 دستش رو بگیره! البته به انضمام هزینه تعمیرکار
حالا شما فرض کنید مجبور باشید کاری مثل تمیز کردن سنسور را بعد از رفتن به کویر روی یک دوریبن کامپکت و یک SLR انجام دهید. بنظر خودتون هزینه کدام کدام کمتر خواهد شد؟
اکثر تعمیرگاه ها تمیزکردن SLR را بدون دریافت هزینه انجام می دهند! و تازه اگر خودتون کمی جرات به خرج بدهید و البته مطالعه و ابزار هم داشته باشید می توانید برای تمیز کردن سنسور اقدام کنید!
اما دوربین کامپکت حتما باید باز بشود (حالا بحث گارنتی و این مسائل به کنار) و بعد از تمیز کردن سنسور دوباره بسته بشود که معلوم نیست اتفاق دیگری این وسط رخ ندهد!!!
ویرایش توسط msh2200 : Saturday 31 May 2014 در ساعت 11:21