سلام
من خیلی علاق مند به عکاسی از غذا هستم... نمونه عکس هام رو می تونید توی این وب سایت ببینید. لطفاً بهم کامنت بدین.
سفارش آنلاین غذا در تهران و شهرستانها | Bodofood.com
سلام
من خیلی علاق مند به عکاسی از غذا هستم... نمونه عکس هام رو می تونید توی این وب سایت ببینید. لطفاً بهم کامنت بدین.
آن مورد يك مورد بسيار شانسي است در برابر هزاران موردي كه چنين نبوده.
و در هر برند يا هر وسيله الكترونيكي مي تواند رخ دهد.
و بدشانسي دوم هم مشكل خدمات پس از فروش نداشتن اين دوربين ها در ايران است كه امكان تعويض كالاي معيوب مهيا نيست .
بگذريم كه به همين دليل بالا ، به ندرت مي توان از كاملن فابريك بودن وسيله خريداري شده ، مطمئن بود.
ولي ربطي به خوب يا بد بودن يك بدنه يا سري بخصوص هرگز ندارد.
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
ببخشید من دقیفا در چه تایپیکی میتونم مشورت بگیرم برای خرید دوبین D7000 و 60D نیکون
مرسی
سلام دوستان
کسی میتونه در انتخاب کلاس عکاسی خوب به من کمک کنه لطفا؟
برای یادگیری عکاسی پایه یا مقدماتی
ممنون میشم
ممنون ازتون
شما فکر میکنید برای یادگیری عکاسی پایه احتیاجی به صرفه هزینه ی زیاد نیست و همین که مطالب رو به طور تئوری و به صورت فردی مطالعه کرد کافیه؟
سلام
بنده از جمله افرادي هستم كه شديدا به فراگيري خودآموز معتقدم. اينكه فردي چندين دوره عكاسي رو گذرونده باشه به هيچ وجه دليل نميشه كه بگيم اين فرد بهتر از كسي كه تا حالا در هيچ كلاسي شركت نداشته عكاسي رو فراگرفته. منابع رايگان بسياري يافت ميشه كه همت بالاي شما رو مطلبه. البته شركت در دوره هاي آموزشي محاسن بسياري داره كه از جمله مهمترين اونها جلوگيري از اتلاف وقت و شايد فراگيري مطالب بيشتر در زمان كوتاهتره. اين مطالب رو عرض كردم تا بدونيد اگه شرايط براي كلاس رفتن و دوره ديدن به هر دليلي (هزينه بالا، نداشتن وقت كافي و ...) فراهم نبود ميتونيد به طور خودآموز هم تلاش كنيد و به نتايج درخوري برسيد.
دوستان يه سواله كه مدتيه توي ذهنم مطرحه و بدون پاسخ مونده:
چه موقع مي بايست از فوكوس دستي و چه موقع از فوكوس اتوماتيك (Auto Focus) استفاده كنيم؟
ممنون