دیدِ خیلی توصیفی، مفهومی ای دارید : )
اما متاسفانه من نتونستم همچین برداشتی از این عکس داشته باشم
دیدِ خیلی توصیفی، مفهومی ای دارید : )
اما متاسفانه من نتونستم همچین برداشتی از این عکس داشته باشم
The older you are, the longer lens you need
در این که قیمت گذاری آثار هنری، تابع پیچیده ای از مسائل مختلفی است که فقط یکی از آن ها خوب بودن اثر هنری است، شکی نیست. مسائلی چون، سیاست روز، تجارت، سیاست کلکسیون دارها، اسم هنرمند، مکتب او، قدرت گالری داران بزرگ و ... حتی بر فرض مثال ممکن است خود هنرمند به وسیله شخص دیگری اثر را با قیمت نجومی بخرد، فایده اش چیست؟ هنرمند که یک اثرش نجومی فروش می رود، خود به خود روی قیمت دیگر آثار او تاثیر مثبت فراوان می گذارد. حال آنکه ممکن است همه آثار او شاهکار هنری نباشند.
اما در اینکه این عکس معمولی است، به نظر من اشتباه می کنید. به دلیل اینکه این عکس ها در دسته بندی آرت جای میگیرند. گورسکی که جزو سردمداران مکتب Deadpan هاست. کارهای خارق العاده ای دارد که چفت و بست بسیار خوبی در فرم و محتوا دارند. از خصوصیت عکاسی دِدپن ها ثبت و ارائه جزئیات فراوان در عکس، بدون دادن اطلاعات زیاد و اساسی است. مثلا عکس فوق، در ابعاد 360*190 سانتی متر چاپ شده است. ما که عکس را از نزدیک ندیدیم ولی ثبت آن به وسیله دوربین مدیوم فرمت ایشان، حاوی دیتیل و جزئیات فراوانی خواهد بود. اما در عین حال شما نخواهید توانست تشخصی دهید که اینجا کجاست؟ هیچ کدام از مشخصه هایی که نشان دهد این تصویر دقیقا چیست، یا دقیقا کجاست از قاب (با بستن ترکیب خاص) حذف شده است. دیگر عکس های اون هم این فاکتورها را دارد: سایز بسیار بزرگ، جزئیات بسیار زیاد و بی مکانی و بی زمانی. مساله دیگر این است که کارهای او در دسته بندی "عکاسی معاصر" طبقه بندی می شوند. ارزش گذاری عکس های این دسته بندی، با سنگ محک دسته بندی های دیگر نمی خواند و شاخصه های مربوط به خود را دارد (بیشتر ایده گرا هستند.)
دیدن عکس های دیگر گورسکی که واقعا "هنری" هستند. خالی از لطف نیست.
دوستان سوالی ابتدایی داشتم.پیشاپیش معذور بدارید.آیا استفاده از براکتینگ در عکاسی فقط به منظور ثبت تصاویر HDR می باشد یا مقاصد دیگری هم از آن حاصل می شود؟
براکتينگ انواع مختلفی دارد مثل شاتر ، ايزو ، فکوس که هر کدوم استفاده خاص خودش رو داره
در کل شما هر موقع به دليلی نتونيد تصوير مورد نظر خودتون رو با يک شات بدست بياريد با ترکيب چند عکس اون رو ميسازيد
مثلاً شما برای عکاسی داخلی ساختمان اگر از تک شات استفاده کنيد يا فضای خارج پنجره اوور اکسپوز ميشود يا بر عکس پس 2 شات مختلف ميگيريد ، يکی تنظيم شده برای نور داخل ، يکی تنظيم شده برای نور بيرون پنجره بدون استفاده از اچ دی آر فقط پنجره رو از عکس دوم به جای تصوير اصلی ميگذاريد و در يک عکس هر 2 قسمت به خوبی مشخص ميشوند
دوستان منم یه سوال ابتدایی داشتم تفاوت مود های عکاسی p و c و auto تو چیه چون تو همشون خود دوربین کاراها رو انجام میده
سلام
از دوستان کسی کرک برنامه Helicon Focus 6 رو داره؟ برای فکوس استکینگ میخوام. Zerene Stacker رو هم امتحان کردم ولی زیاد باهاش حال نکردم خروجی اولی رو بیشتر دوست دارم.
بجز این دوتا برنامه دیگری هم اگر میشناسید معرفی کنید.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105