سلام دوست عزیز.اگه کراپدار شما موتور فوکوس داخلی داره میتونید Nikon AF NIKKOR 50mm f/1.8D یا Nikon AF NIKKOR 50mm f/1.4D رو هم بعنوان گزینه در نظر داشته باشید.این لنز روی کراپدار فاصله کانونی 75 میلیمتر داره.پرتره های خوبی با عمق میدان و بوکه عالی میگیره.فقط واسه تنظیم کادر و فواصل میدونید که خودتون باید بجای لنز جا به جا بشید.اگر هم بادی شما موتور داخلی نداره Nikon AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G هم هست ولی چه اصراریه که حتما پرایم باشه؟
منظورم از کراپ دار نیکون 5200 بود که موتور فوکوس داخلی نداره، البته مشکلی با فوکوس دستی ندارم...
اصرارم بخاطر پرایم اینه که متوجه شدم پرایم ها عموما شارپنس و کیفیت بهتری ارائه میدن و ظاهرا هم بخار همینه که گرون تر هستند مثلا شما قیمت 70-300 رو با 300 میلی متر پرایم مقایسه کن، البته می دونم توی بحث تله فوتو اگه زوم باشه بیشتر بکار میاد چون پیدا کردن سوژه توی 300 ثابت سختر هست تا 70-300.
بقول کن راکول میگه من ترجیح میدم از لنز 50 میلی متری استفاده کنم تا 18-55 و بجای زوم کردن پوزیشن خودم رو تغییر میدم...
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
سلام
300 میلیمتر یک لنز تخصصی است با اپتیک عالی و دیافراگم 4. کسی که این لنز را می خرد می داند دقیقا به دنبال چیست. عکاسی حیات وحش یا عکاسی ورزشی. اما 70-300 یک لنز زوم است که برای کاربردهای عمومی تر از آن استفاده می شود.
در بین لنزهای زوم هم لنزهای عالی با کاربردهای تخصصی وجود دارد. مثلا 200-400 نیکون و کنون. 120-300, 200-500 و 300-800 سیگما
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
با سلام به شما
بزرگان این فروم میفرمایند با 18-55 هم پرتره کار کردن!!! حال چه برسد به 15-85
لنزهای ثابت کیفیت اپتیکی بمراتب بالاتری دارند، ضمن اینکه روزنه های بازی هم در اختیارتان قرار میدهند. اگر دقت بفرمائید دیافراگم های 1.2- 1.4- 1.8 را فقط در این لنزها میتوان دید به استثناء 70-200 ها که آنهم فوکال بالا دیافراگم بسته تر(2.8 یا 4) آنرا تا حدودی جبران میکند برای عمق میدان. در پرتره شما غالبا نیاز به عمق میدان کم دارید که در لنزهای Walk Around به این راحتی بدست نمی آید.
اختیار دارین، من قبلا مقالات شما رو خوندم و از آنها استفاده کردم. با این لنز قطعا در فواصل 50 به بالا میخواید کار کنید تا از دفرمه شدن صورت جلوگیری کنید(مگر پرتره نیم تنه یا قدی) و در آن صورت اگر اشتباه نکرده باشم روزنه شما بدلیل ثابت نبودن در این لنز، بر روی 5.6 قرار میگیره!!! عمق میدان جالبی نخواهد شد. برای درک بهتر پیشنهاد میدم نمونه عکس های دوستان در تاپیک پرتره را که اکثرا دارای اگزیف هستند ببینید. قطعا به درک مورد نیاز خود در این زمینه خواهید رسید. در پایان باید بگویم: خیر. ارادتمند
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.