سلام دوستان من با توجه به بودجه محدودم 450000 میخوام یه لنز پرتره واسه فضای بیرون بگیرم دوربینمم 550 d هست با کیت 15-55
البته دنبال پرایم نیستم بشتر تله بلند در نظر دارم .خب با این بودجه محدودی که من دارم تونستم اینارو تو سایت ها پیدا کنم
Tamron 55-200mm f/4-5.6 Di II LD Macro AF
Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro 1:2 AF
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
البته این اخریه یه خرده گرونتره
میدونم اینا لنزای خوبی واسه اینکار نیستن اما با توجه به قیمت واماتور بودن من فکر کنم بد نباشه
میخوام بدونم ماکرو بو دن 2 لنز اول میتونه تو کیفیت عکسهای خروجی کمک کنه (در حالی که ارزان قیمت و چیپ هستند) یا انتخاب کنون که کمی گرانتر است بهتره
راستی جای دیگه غیر از افومار هست که بشه تامرون رو از اونجا خرید
لنز بلند بدون لرزشگير فقط روی 3 پايه خوب قابل استفادست
کنون کيفيت خوبی داره و لرزش گير هم داره فکر ميکنم برای شما بهترين مورد باشه
تامرون 70-300 VC با لرزش گير قیمتش چنده ؟
اين ماکرو که روی اين لنز ها زدن يعنی شما ميتونی به سوژه نزديک تر بشی
روی کيفيت تأثيری نداره فقط از اجسام ريز بهتر ميشه عکس گرفت اما به خوبی لنز ماکرو نيست
ممنونم ازجوابتون
Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD SP AF
400$ حالا خودت حساب کن با این وضعیت دلار زنگ بزنی افومار چه قیمتی میده
اگه تو این لنزا با سرعت با لای شاتر عکاسی کنی 1/250یا 500 بازم خوب در نمیاد؟
اگه بتونی با سرعت بالا عکاسی کنيد مشکل کم ميشه اما ، اين لنز ها ديفراگم متغير دارن و وقتی زوم ميکنی مثلاً ديافراگم ميآد روی 5.6 شما فقط وسط روز ممکنه بتونی با 5.6 1/500 ثانيه عکس بگيری
به نظرم همون کنون برای شما بهترين انتخابه يا لنز هايی مثل سيگما يا تامرون 17-50 2.8 (من يکی داشتم مال خودم رو 750 فروختم) انتخاب خيلی خوبيه برای شما
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام در مورد 85 1.8 کنون سوال داشتم
من یه 550 کنون دارم و تا حالا هممون لنز 18-55 استفاده کردم
اما تعربف این 85 رو خیلی شنیدم میگن که لنز با کیفیت و خیلی شارپی هست وبرای من همین شارپ بودن و محو شدن پس زمینه در عکاسی پرتره اهمیت داره
نمونه های عکس هاش واقعا شارپ و وسوسه کنندست که ارزش 1400000 پول هزینه کردن رو داره
کارمم اتالیه نیست و فقط واسه خودم عکاسی میکنم و در محیط بیرون از خونه هستم
با توجه به دوربین من و عکاسی در محیط باز و اینکه من مبتدی هستم و نداشتن is در این لنز من به مشکل بر نمیخورم ؟
و میترسم برای جبران نداشتن ای اس برای بیشتر کردن سرعت شاتر با با لا بردن iso کیفیت عکس پایین بیاد که عملا توانایی لنز رو در خروجی های عالی کم میکنه
سلام
برای دوربین کراپ دار نیکون چه لنز پرایمی برای پرتره مناسبه؟
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works