گران بودن و محدودیتهای پرایم بجای خود اما بنظر من کمی 135 مم روی کراپ بلند است. حتی در محیطی که مشکل جا هم نداشته باشد بلند است.
گران بودن و محدودیتهای پرایم بجای خود اما بنظر من کمی 135 مم روی کراپ بلند است. حتی در محیطی که مشکل جا هم نداشته باشد بلند است.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
ببخشید این لنز 85mm که معرفی کردین واسه عکس های تمام قد هم کارایی بالا داره؟ یا واسه عکسهای تمام قد باید از لنز دیگه استفاده بشه؟
این لنز عموما برای پرتره هست
اگر بخواید تمام قد بگیرید فکر کنم باید یه 15-20 متری از شخص فاصله داشته باشید
برای تمام قد همون لنز 18-55 فکر کنم مناسب باشه
یک مورد هم که هست، اینه که وقتی شما آشنایی ندارید، بهتره تست کنید
بعضی مغازه ها لنزهای دست دوم هم دارند که میتونید برای مثال یک 85 میلیمتر رو برای چند دقیقه روی دوربینتون بذارید و چند تا عکس بگیرید تا فاصله مورد نیاز و کادر عکس دستتون بیاد
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
عذر میخوام سوالی برام پیش اومده که شاید بعضی ها مثل خودم ندونند
چطور به این فاصله ی 15 تا 20 متر حدودی رسیدید؟
روی کراپ 1.6 لنز 85 حدودا" میشه 135 و زاویه ی دید لنز 135 حدود 18 درجه هست.اگر سوزه رو 2 متر در نظر بگیریم خوشحال میشم کسی که به ریاضیات آشناست (من از اول با ریاضی مشکل داشتم) فاصله ی لنز و یا سنسور رو نسبت به سوزه حساب کنه و یا یه فرمول راحت قرار بده
پ.ن: من با لتز 200 برای عکس تمام قد نهایت فاصله ای که داشتم 15 متر بود.که تازه این 200 در 1.6 هم ضرب میشه
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
عذر میخوام، من یه اشتباه محاسباتی داشتم (دو بار ضرب کردم)
روی لنز 85 میلیمتر، برای اینکه روی سنسور با طول 23-24 میلیمتر، سوژه ای با ارتفاع 2 متر رو جا بدیم، باید 7.2 متر ازش فاصله داشته باشیم
حالا اگر بخوایم کادر افقی بگیریم، با عرض سنسور 14-15 میلیمتر و ارتفاع سوژه ی 2 متر، فاصله مورد نیاز میشه 11.5 متر
البته این مساله هم قابل ذکر هست که با توجه به نوع عکاسی ایشون (که گفتن فضای باز هست) حتما به کادر بزرگتری نیاز خواهند داشت و در این حالت اگر بخوان کادر افقی ببندند، فاصله قطعا همون حدود خواهد بود (برای داشتن کادر افقی روی 85 میلیمتر با کاردی به ارتفاع 2.5 متر، نیاز به فاصله 14.5 متری دارند)
(بنده عکس تمام قد رو با 50 میلیمتر روی دوربین نیکون بصورت افقی گرفته بودم که فاصله در این حالت حدود 6-7 متر نیاز بود)
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
من با لنز ۷۰ و دوربین فول فریم عکس تمام قد از یه آدم ۱۷۵ سانتی از فاصله ۶ متری گرفتم
من با دوربین فول فریم و لنز ۱۳۵ یک عکس پرتره استاندارد تمام قد از یه آدم ۱۸۰ سانتی از فاصله ۹ متری گرفتم.
یادمه استاد عکاسیمون میگفت یه آتلیه خوب حداقل ۱۲ متر طول باید داشته باشه