دوستان پيشنهاد ديگه ای ندارند با توجه به صحبت های نادر عزيز کسی پيشنهاد خاصی نداره؟ نظرتون برام خيلی مهمه
دوستان پيشنهاد ديگه ای ندارند با توجه به صحبت های نادر عزيز کسی پيشنهاد خاصی نداره؟ نظرتون برام خيلی مهمه
با توجه به اینکه یک نک لنز نیاز دارید
من هم نظرم روی 15-85 خواهد بود
درود
اگر قراره لنزتون رو برای پرتره و امثالهم بخرید ، پیشنهاد من 105-24 هست ولی اگر قراره لنز به عنوان "لنز همراه" استفاده بشه ، به نظرم واید 105-24 چندان براتون کافی نخواهد بود و بهتره سراغ 85-15 برید . در ضمن بودجه هم بسیار مهمه ؛ آیا شما اصلا توان خرید 105-24 رو دارید ؟
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : از بابت خط رو خط با جناب دلباز پوزش می طلبم .
اگه من بودم:
اگه میخواستم در اتلیه برای پرتره و مدلینگ استفاده کنم و لنز دیگری هم نخرم. اونوقت 15-85
اگه میخواستم در اتلیه با فضای کافی استفاده کنم و میتونستم یه لنز دگه هم بخرم 70-200 حتی همراه با لنز 18-55
اگه در فضای بیرون برای پرتره میخواستم استفاده کنم قطعا 7-200 بعلاوه 18-55 (18-55 فقط برای داشتن لنز وایدتر برای عکاسی غیر پرتره) که همقیمت 15-85 میشه. در ضمن هیچوقت 15-85 برای پرتره در محیط بیرون نمیخریدم (البته این کاملا به نوع عکاسی شخص بستگی داره. من اینجوری عکس میگیرم :biggrin:)
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
در واقع باید بین این دو رنج انتخاب کنید : 85-35 و 200-70 فوکال زیر 35 برای عکاسی پرتره های معمول توی آـلیه به هیچ عنوان قابل توصیه نیست. 35 الی 50 هم روی کراپدار اونم اگر از نظر فضا مشکل باشه و جا کم باشه با رعایت زاویه دوربین قابل تحمل است.
اگر فضای کافی دارید (دست کم 7 متر طول برای فول فریم و 9 متر طول برای کراپ 1.5 یا 1.6) 200-70 بهتر است. البته چون بدون لرزشگیر است باید روی سرعت سینک 200 یا 250 حساب باز کنید تا در فوکال های بالا هم کاملاً بی لرزش باشید.
اگر فضا کم دارید همان 85-15 روی کراپ دار مناسب است. اما برای پرتره کوتاه است. فاصله 85 الی 135 را نیاز خواهید داشت.
جناب ميلانی باتوجه به گفته شما در فاصله 85 الی 135 چه لنزی مناسب است؟ آيا 200-70 يا لنز ديگری هم مد نظر دوستان هست؟
ویرایش توسط sayakhi : Friday 12 August 2011 در ساعت 17:27
دوستان واقعيتش يک مقدا رگيج شدم
من عکاسی پرتره و مدلينگم هم در فضای استوديو است که ممکن است کمتر از 9 متر هم باشد هم در فضای باز.
با اين حساب برداشت من اين است که 15-85 نمی تواند تمام خواسته مرا پوشش دهد ؟؟؟؟
ویرایش توسط sayakhi : Friday 12 August 2011 در ساعت 17:28
15-85 تمام خواسته های شما رو هم داخل استودیو و هم فضای باز پوشش می ده ( به نحو خوب هم پوشش می ده ) مگر اینکه خواسته های شما اینقدر تخصصی و حرفه ای باشد که خوب حتما باید هزینه اش را هم بپردازید ... دو یا سه لنز مرغوب برای پوشش دادن نیازهای خاص و مورد نظر شما و یا حتی شاید داشتن دو بدنه که هزینه ای حداقل حدود 5 و 6 میلیون را در بر خواهد داشت ... همه چیز بستگی به سطح توقع خودتان دارد ... ولی این را به یقین می توان گفت که هیچ تک لنزی تمام نیازها در دنیای عکاسی را پاسخگو نخواهد بود و شما همیشه ناگزیر به انتخاب به لنزی خواهید بود که حداکثر تطابق با نیاز و بودجه شما داشته باشد ...
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
چرا 105-24 را نمی خرید؟ این یکی تقریباً تمام نیازتان را پوشش می دهد.دوستان واقعيتش يک مقدا رگيج شدم
من عکاسی پرتره و مدلينگم هم در فضای استوديو است که ممکن است کمتر از 9 متر هم باشد هم در فضای باز.
با اين حساب برداشت من اين است که 15-85 نمی تواند تمام خواسته مرا پوشش دهد ؟؟؟؟