ممنون توضیحات عالی بود
اینطور که من متوجه شدم دیستورشنی که ما ازش فرار می کنیم و بخاطرش فواصل 85 تا 135 رو بکار می بریم همون perspective distortion هست.
پس به نظر شما این دو تصویر غیر از عمق میدان تفاوت دیگه ای ندارن. منظورم تفاوت از نظر perspective distortion هست ( دماغ گنده ! و .. )خیر! یکی نیست ، یعنی دو عکس با هم یکسان نیستند.وقتی شما فاصله تان را از سوژه ثابت فرض کرده اید و لنز یکسان متناسب بر روی یک بدنه فول فریم و کراپدار بستید فقط پرسپکتیو و زاویه دید و کادر شما برابر است اما عمق میدان برابر نیست.
برای مثال فاصله سوژه از دوربین 2 متر
7D - 50mm - 2.8 > DOF = 16.8 cm
5D - 85mm - 2.8 > DOF = 9 cm
من مشکلم همینجاس. شاید هم مطالب شما رو درست متوجه نشدم. ولی من فکر می کنم از نظر فوق هم با هم متفاوتن ! به همون دلیلی که گفتم :
من فکر می کنم روی کراپدار اگر کراپ فکتور رو دخالت بدیم و بریم سراغ فواصل 53 الی 85 ( که معادل 85 الی 135 فول فریم میشه ) در فواصل کانونی کمتر (با کمی اغراق) دچار مشکل دماغ! میشیم ( عکس سوم که پیوست کردم ). چون داریم واقعا از همون 53 استفاده می کنیم ولی با magnification بیشتر !بخش کوچکتری از همان تصویر ثبت میشه
به طور خلاصه، برای داشن همون مشخصات پرسپکتیوی 85 الی 135 روی کراپدار باید از همون 85 الی 135 استفاده کنیم !
متاسفانه تجهیزات لازم برای تست کردن این موضوع رو در اختیار ندارم. وگرنه دوستانی که دو بدنه دارن می تونن تست کنن و اطلاع بدن
من حقیقتش مدتیه دارم آموزش های مختلف رو دانلود می کنم و می بیننم ( کارل تیلور و لیندا و ... ) ولی تو هیچکدوم بطور خاص اشاره نشده که برای انتخاب فاصله کانونی مناسب برای پرتره روی کراپدار باید کراپ فکتور رو دخالت داد.