مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
1- برای بادی کراپدار مثل D7000 لنز 135 با دیاف 2 بهتره یا 105 با 2.8 ؟
2- 135 سری D نیکون یا 105 سری D برای کراپدار چه تفاوتی تو bouke&sharpness با لنزی مثل 105mm Nikon سری N دارند ؟
ویرایش توسط mehrshadazizi : Wednesday 30 November 2011 در ساعت 01:18
درود
راستش جناب دانش پایه بخوبی شما رو راهنمایی کردن ، اما سوال جدید شما سوال صحیحی نیست؟
اینکه کدام بهتره از نظر های مختلف میتوان به موضوع نگاه کرد اما اگر منظورتون از نظر فاصله کانونی هست
برای پرتره از فاصله کانونی 50 تا 135 مناسب هست ، پس بستگی دارد چه نوع پرتره ای بیشتر نیاز شما باشد
وقتی لنزی مثل 70-200 تهیه میکنید خوب به فراخور نیاز، میتوان کادر های بیشتری با آن داشته باشید اما اگر قرار باشد
یک لنز پرایم انتخاب کنید ، دیگر امکان زوم را ندارید و دقیقا بایدببینید چه نوع کادری میخواهید و این را خودتان باید بدانید.
اما از نظر شارپنس که فرمودید خوب احتیاج به بررسی دارد کافی است نگاهی به ریویو ها بیندازید و برررسی کنید
مثلا در سایت فتوزون
خودتان میتوانید بیشتر بررسی کنید
موفق باشید
انوش
در مورد پرتره اصولا شارپ بودن مد نظر نیست. فوکوس مناسب، دیافراگم باز از ویژگیهای لنز پرتره است.
۱۰۵ مکرو لنز مناسبی برای پرتره گرفتن عمومی نیست. شاید کارهای خاصی بشه باهاش انجام داد و خیلی هم خوب باشه. و اینکارها رو با هیچ لنز دیگری هم نشه انجام داد. اما بارها گفتم و بازهم تکرار میکنم از روی مشخصات کاغذی به کسی تجهیزات معرفی نکنید.
۱۰۵ مکرو مانند تمامی لنزهای ماکرو در خیلی از فواصل فوکوس دیافراگمی تنگتر از ۲.۸ میده. فوکوس بسیار گیج و کندی دارد و لنز پیشنهادکردنی برای پرتره عمومی نیست.
حالا شما لنز رو موجود دارید؟ استفاده کنید. اگر مشکلات شما را حل میکند؟ چهقدر هم خوب. اگر نه؟ با تجربه و آگاهی بیشتر لنز مناسب خودرا تهیه کنید.
سلام به همه
از دوستان کسی با لنز sigma 24-70 f2.8 کار کرده .توی سایت juzaphoto عکسهاش از لحاظ شارپنس از نمونه تامرونش (28-75 f.28) خیلی پایینتر بود و توی یکی دیگه از سایتها عکسهایی که گرفته شده بودازرقیب کنونیش (24-70.f2.8 )خیلی واضح تر بود .از دوستان اگه کسی هست که تجربه ویا دانشی در این رابطه داره راهنمایی بفرمایند .با تشکر
سلام به همه .
چند وقتی دنبال یه لنز خوب برا پرتره میگردم . بین لنزهای سیگما 24-70 f2.8 کنن 24-105 و 24-70 تامرون f2.8 موندم
. اولین چیزی که من وهمه عکاسها بدنبالش هستیم شارپنس خوبه .دوم هم بوکه هست سوم هم بوکه . بودجه در حدود 1 میلیون تومان . از یچه های فروم اگه کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم .
سلام به همه .
چند وقتی دنبال یه لنز خوب برا پرتره میگردم . بین لنزهای سیگما 24-70 f2.8 کنن 24-105 f4 و تامرون 24-70 f2.8 موندم
البته ریویوی تامرون 28-75 f2.8 رو هم خوندم لنز شارپی هست ولی ته دلم میترسم بگیرمش . چون یه مثل هست که میگن هر ارزونی بی علت نیست.
. اولین چیزی که من وهمه عکاسها بدنبالش هستیم شارپنس خوبه .دوم هم بوکه هست سوم هم بوکه . بودجه در حدود 1 میلیون تومان . از یچه های فروم اگه کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم .
سلام . ممنون که جواب دادی دوربینم 40Dcanon هست . لنز زوم میخام . شما قیمت رو فراموش کنید .شاید مشکل پولیم حل بشه .شما لنز دیگه ای رو پیشنهاد میکنید.
اگر مشکل بودجه ندارید که حتما 105-24 رو تهیه کنید.مطلب هم در مورد این لنز توی تالار زیاده.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی