شخصا لنز 85اف 1.4 سیگما رو به هر دو لنز کنون ترجیح میدم.این بحث رو بخونید و لینکهاشو ببینید فکر میکنم به نتیجه برسید
Canon EF 85mm f/1.8 USM
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بنده تمام پست هاي لينك بالا را مطالعه كردم، خيلي ممنونم، فقط F/1.8 مورد بحث بود. ظاهرا الان بين F/1.4 تا F/1.8 حدود 650 تومان اختلاف قيمت هست.
بنظر دوستان اين تفاوتي كه در بوكه ديده مي شود ، 650 تومان ارزش دارد يا خير؟؟
البته هركس نظر شخصي خودش را دارد، ولي خواستم نظر دوستان را بدانم.
با تشكر
علی رضایی
بستگی دارد علی جان
فکر نکنم این مقدار برای شما بیارزد اما فقط مقدار محو شدگی را مد نظر نداشته باش. کفیتش هم مهم است ببین اگر مشکلی با هزینه نداری هر کدام که بوکۀ زیباتری دارد را انتخاب کن.
.
در واقع بحث بین هر سه بود یکجورهایی و توی لینکها هم تقریبا هر سه با هم مقایسه شده بودن.در شارپنس اختلاف هر سه بسیار کم هست.ولی در بوکه کیفیت 1.2 و 1.4 مسلما بهتر هست.
از طرفی اختلاف بوکه 1.4 و 1.2 هم خیلی کمتر هست نسبت به 1.8 .پس انتخاب عالی میتونه لنز سیگما باشه.با در نظر گرفتن مجموعه عوامل(خصوصا صرف اقتصادی و کاربردی) به نظر من باز هم لنز سیگما برنده اس! به طوری که هم برای علاقه مندان جدی عکاسی مناسبه هم حرفه ای ها! وگرنه اگر بودجه باشه کی با خرید 1.2 مخالفه!؟
عقیل احمدی
آقا وحید ارادتمندیم قربان،،،
من با توجه به نظرات دوستان لنز سیگما رو انتخاب کردم، فقط بین 1.8 و 1.4 شک دارم، منظور شما از کیفیت، شارپنس بود یا کیفیت ساخت لنز؟ فعلا بودجه ای که در نظر گرفتم تا 800 تومان است ولی نمی خوام انتخاب غلطی بکنم.
آقای احمدی
همانطور که عرض کردم با راهنمایی های خوبتان لنز سیگما را انتخاب کردم، فقط می مونه 1.4 یا 1.8
مطلب دیگر اینکه Sigma 85mm f/1.4 ظاهرا کمیاب شده، درسته؟
علی رضایی
ما مخلصیم
منظورم کیفیت بوکه است.
ببین لنز 50 f1.8 و 50 F1.4 را در نظر بگیر. مثلاً در دیافراگم 2.8. عمق میدان یکسان است. اما کیفیت مناطق خارج از Focus، به واسطه شکل پرهها و ساختار کلی لنز در 50 F1.4 بهتر است.
.
لنز 85 اف 1.8 کنون که لنز نسبتا ارزانی هست با اپتیک عالی که فکر میکنم به قدر کفایت در موردش خوندید و دیدید.
لنز 85 اف 1.4 سیگما هم که بسیار در موردش صحبت شد و واقعا گزینه طلایی هست.منتها این لنز از اول هم کمیاب بوده در بازار ایران.مدت زیادی از معرفی این لنز نمیگذره و میدونید که همه چیز خیلی دیرتر به ایران میرسه!
اگر مشکل بودجه ندارید همون لنز سیگما 85اف 1.4 که انتخاب کردید عالی هست.ولی به نظر من قیمت بیشتر از 1.100 کمی غیر عادلانه اس.مگر اینکه در تمام بازار همین قیمت باشه.
و این مقدار تفاوت هم برای شما اهمیت نداشته باشه.
عقیل احمدی
امیر جان میبینم که یهو رفتی آخر خط! این پیشنهاد خیلی خوب و عالیه ولی با مخلفاتش دست کم حدود 6 میلیون تومان آب میخورد!2- Canon EF 70-200mm ƒ2.8 IS II روی فول فریم
ارزانترین لنزی که میشه باهاش به بوکه هایی خوب رسید به نظر من 50 مم اف 1.8 است (توی کنون ) به هر حال پرایم ها خواص و بدی های خود را دارند که در بارش زیاد صحبت شده است . اگر کمی قیمت را بالاتر ببرید میشه 50 اف 1.4 و بهتر از اون (از نظر بوکه) 85 اف 1.8 هم تهیه کرد.
وقتی کلمه ایده آل بدون بودجه میاد، شما باشی چه چیز رو پیشنهاد می کنی؟ پاسخ من به این سوال درست بوده است و عمدا اینگونه جواب دادم. منتها ایشون سوالشون رو بد مطرح کردند. :)
به هر حال برای دوربین کراپ دار و یک لنز پرایم با هزینه معقول، به نظر بنده 50 ƒ1.4 کنون یا سیگما گزینه های معقول تری نسبت به 85 مم ها به شمار می آیند، چون کادرهای عمومی تری می دهند.