دوستان من چند تا سوال داشتم که امیدوارم جای درستی پرسیده باشم
برای اینکه پشت تصویر بوکه بشه یکی از این سه کار باید انجام بشه
یا دیاف در بازترین حالت باشه
یا فاصله با پس زمینه زیاد باشه
یا فاصله دوربین با سوژه زیاد باشه و زوم کنیم
حالا سوال من اینه؟
در لنز های کیت دوربین مثلا کیت دی 7000
اگه ما نتونیم فاصله سوژه را با پس زمینه زیاد کنیم
باید دیاف را تا میشه باز کرد که اخرش 3.5 است بعد من شنیدم که در دیاف حدود 8 است که عکس شارپ ترین حالت را دارد اینکه ما دیاف را رو 3.5 میگذاریم باعث ماتی تصویر نمیشه
ضمن اینکه وقتی از سوژه دور میشیم و زوم میکنیم دیاف باز تغییر میکنه و میشه 5 که باعث میشه پس زمینه مات نشه
الان سوال من اینه که چجوری مثلا با همین لنز 18-105 کیت دی 7000 میتونیم پس زمینه را مات کنیم تا حد ممکن که عکس هم چندان مات نشه
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
اگر با همین 105-18 میخواهید پرتره مطلوب تری (back ground blur) داشته باشید باید از بیشترین فاصله کانونی آن یعنی 105 استفاده کنید دیاف را هم بازترین آن یعنی 5.6 بگذارید
راه حل های دیگر برای منظور شما استفاده از لنز هایی مثل 200-70 یا مثلا 85f1.8D یا حتی 105 ماکرو هستند
ویرایش توسط M.Nouri : Friday 18 November 2011 در ساعت 14:51 دلیل: با آقای سعیدی خط رو خط شدیم
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
جواب را دوستان گفتند.نکته ای که باید در نظر داشته باشید اینه که واقعا از یک لنز 300 دلاری نباید انتظار بالایی داشته باشید.لنزی که هر چه به سمت فوکال بالاتر و دیاف بازتر میرید خم به ابرو نیاره و شارپنس شو حفظ کنه دیگه نمیتونه همچین قیمتهایی داشته باشه.تازه 18-105 جزو خوبهاست.
فقط یادتون نره برای گرفتن بهترین نتیجه حتما در کادر بندی تون سعی کنید نقطه فوکوستون (احتمالا چشم )دقیقا در مرکز کادر باشه.
سلام مسعود جان
با 18-105 و دیاف 5.6 خیلی انتظار بوکه نمیشه داشت،
منم همین لنز رو دارم و تنها راه حل برام زیاد کردن فاصله از پیش-زمینه است،
و ایشالا با خرید یه 135 اف2.8 ای مشگل هم مرتفع می شود...
70-200 هم که آخرشه باسه این کار فقط یه سه تومنی به قیمت همین امروز باید خرج کنید...
اتفاقا من فکر کنم باسه پرتره خیلی نتایج خوبی بده و بوکه های فوق العاده ای تولید کنه ،
واین لنز مانت نیکون با لرزشگیر موجوده فقط! (AF-S VR Zoom-NIKKOR
70-200mm f/2.8G IF-ED
)
و فیمتش امروز 3.000.000 تومان بود که یکی از دوستام خرید تازه قیمتش بیشتر از ایناست کلی گشتیم این قیمت بهش داد با کلی منت و... که حدود3.200 تا 3.300 شده متاسفانه...
ویرایش توسط mehrshadazizi : Sunday 20 November 2011 در ساعت 02:48
استادان گرامي
سوالي دارم كه نمي دانم تكراري است يا خير. آيا Crop Factor دوربين تاثيري در انتخاب لنز مناسب براي عكاسي پرتره دارد؟ به عبارت ديگر مرسوم است كه مي گويند يك لنز 80mm بر روي بدنه اي با Crop Factor برابر 1.6 مشابه يك لنز 128mm بر روي يك بدنه Full Frame عمل مي كند. آيا مي توان نتيجه گرفت كه براي عكاسي پرتره با يك دوربين با Crop Factor برابر با 1.6 ، يك لنز 80 همان كار لنز 130 روي بدنه فول فريم را مي كند؟