سلام
بنظر شما لنز 55-200 نیکون برای پرتره (نه پرتره حرفه ای و آتلیه ای) مناسبه؟
این لنز کیغیتی در حدود 18-55 داره، اگه کلا قصد هزینه کردن زیاد رو ندارید و داشتن بالاترین حد کیفیت دقدقتون نیست، همینطور بیشتر عکس هاتون رو با نور کافی روز میگیرید (به دلیل اینکه دیافراگم متغیر داره و در تله با کمبود نور مواجه میشید) با قیمت مناسبش میتونه گزینه خوبی باشه. مخصوصا برای فضای آزاد.
بهرنگ میرصادقی
میخام از این لنز در کنار 18-55 روی بدنه d5100 استفاده کنم.چون تازه میخام شروع کنم هزینه زیاد برام مقدور نیست.فعلا این دو لنز رو برای شروع میخام تهیه کنم تا ایشالا در آینده لنزهای تخصصی تر بر حسب نیاز بخرم. اینم بگم که بیشتر به عکاسی منظره و پرتره علاقه دارم.ماکروگرافی هم دوست دارم ولی در برنامه های آتی هستش
سلام دوست عزیز
من پیشنهاد میکنم که شما به جای 55-200
یه لنز 50mm F1.8 تهیه کنید ( البته بعضی ها میگن که 50مم برای پرتره مناسب نیست بعضی ها هم بر عکس )
اما میشه باهاش پرتره های خوبی گرفت
مخصوصا اینکه شما هم کراپدار استفاده میکنید
نمیشه عکس های کلوس آپ گرفت ، اما میشه عکس های خیلی خوبی گرفت .
البته پیشنهاد بود دوست عزیز
اکر قبل از تهیه هرکدوم از این لنز ها امکال تست باشه
خیلی بهتر میتونید تصمیم بگیرید
سلام. من دوربین 600d کانن دارم. الان دنبال یه لنز با کیفیت برای پرتره هستم چون که بیشتر توی محیط های باز عکس میگیرم نمیدونم چه لنزی بیشتر به دردم میخوره! میشه لطفا راهنماییم کنین؟
در حد 1.5م.ت میتونم هزینه کنم
سلام
دوست عزیز اگر صرفا پرتره مد نظرتون باشه، انتخاب های شما میتونن Canon EF 50mm f/1.4 USM و Canon EF 85mm f/1.8 USM باشن که به ترتیب 1.200 و 1.600 قیمت دارند (حدودا)
اما میتونید لنز Canon EF 50mm f/1.8 II رو هم انتخاب کنید که فقط 300 تومن هست و برای باقی بودجه ای که دارید، تجهیزات دیگری مثل یک فلاش حرفه ای یا یک سه پایه حرفه ای (اگر ندارید) یا حتی یک لنز دیگر تهیه کنید (که شاید انتخاب بهتری هم باشه)
البته باید این رو هم دید که چه نوع پرتره ای مد نظر دارید.
شاید عکس نیم تنه باشه که 50 میلیمتر خوب هست و شاید هم پرتره صورت که در این حالت بهترین انتخاب همون 85 میلیمتر هست.
موفق باشید
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900