مشکل اینجاست که نمیدونم این لنزی که گفتین توی محیط باز هم کیفیت بالایی داره یا نه؟
مشکل اینجاست که نمیدونم این لنزی که گفتین توی محیط باز هم کیفیت بالایی داره یا نه؟
کارم عکاسی توی محیط های باز مثل جنگل و بیابونه. تا الان با لنز 18.55 روی پرتره ی صورت کار کردم و تقریبا راضی بودم اما نمیشه پرتره های دیگه رو باهاش کار کرد چون کیفیتش پایین میاد. بهم لنز 18.135 معرفی کردن اما فکر نکنم کیفیت داشته باشه
دوست عزیز کیفیت عکسی که با هر کدام از 3 لنز گفته شده خواهید داشت، اصلا قابل مقایسه با 18-55 یا 18-135 نیست و خیلی فراتر از اون خواهد بود
فقط باید بدونیم که شما روی لنز 18-55، در چه فاصله کانونی عکس میگیرید؟
اگر 50 میلیمتر براتون کافی هست که یکی از 50 میلیمتر ها رو انتخاب کنید
اما اگر حس میکنید 55 میلیمتر هم کم هست، در نتیجه 85 میلیمتر انتخاب بهتری خواهد بود
ضمن اینکه این نکته رو هم اضافه کنم
شما فاصله 18 تا 55 رو روی این لنز دارید و شاید داشتن لنز 85 میلیمتر به دلیل اینکه فاصله کانونی بیشتری داره، گاهی اوقات بیشتر به دردتون بخوره
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
یادم نمیاد کدوم یکی از اساتید فرموده بودند... اما گویا بهترین لنز برای عکاسی پرتره لنز با فوکال ثابت 135 میلیمتر است. البته به گفته حسین جان به بودجه شما هم بستگی داره!
b201143013595479.jpg
Canon EF 135mm f/2.0L USM
قیمت در این تاریخ حدود 3500
به یزدان اگر ما خرد داشتیم / کجا این سر انجام بد داشتیم
در کجای گفته هایم نسخه پیچیدم و تجویز کردم جناب احسانی؟! سوال در مورد لنز مناسب برای پرتره محیطی بود!
اسناد و مدارک:
فرهاد حسینی: انتخاب لنز مناسب براي پرتره و انتخاب لنز مناسب براي پرتره
امیر محبی: انتخاب لنز مناسب براي پرتره
عقیل احمدی: انتخاب لنز مناسب براي پرتره
مو. قدیمی: انتخاب لنز مناسب براي پرتره
پرشین: انتخاب لنز مناسب براي پرتره
به یزدان اگر ما خرد داشتیم / کجا این سر انجام بد داشتیم
به نظرم روی 100MM F2 هم فکر کنید
در ضمن به خاطر فوکوس دقیقی که باید داشته باشید و بتونید تو شرایط عادی و بدون سه پایه عکس بگیرید بهتره لنزی رو انتخاب کنید که لرزشگیر هم داشته باشه.تجویز 50 MM F1.8 با اون فوکوس کند و اکثرا" پر مشکل برای پرتره به نظرم زیاد منطقی نیست.
تا جایبی که براتون امکان داره از فوکال بالا استفاده کنید.اگر هم نمیتاونید با پرایم ها کار کنید 70-200 F4 گزینه ی خوبیه به صورت دست دوم
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT