بستگی دارد که از چه فاصله ای بخواهید به عکس چاپ شده نگاه کنید. من نرم افزاری در گوشی موبایلم دارم که محاسبه ابعاد قابل چاپ را انجام می دهد. اگر بخواهیم از فاصله 50 سانتیتری به عکسی 18 مگاپیکسلی نگاه کنیم حداکثر اندازه عکس حدود 75 سانتیمتر است. (یعنی 50در 75) ولی اگر از 75 سانتیمتری نگاه کنیم تا سایز 1 متر هم می توان چاپ کرد.
درود
در مورد سوال اخر باید بگم فرمول اصلی این هست: تعداد پیکسل هر طرف تقسیم بر سایز (بر اساس اینچ) = dpi
البته حتما" خودتون هم میدونید که تعداد پیکسل همیشه ملاک نیست و مسایلی مثل عمق رنگ و ... هم مهمه
برای مثال اگر شما یک دوربین 12 مگا پیکسلی داشته باشید ( 4000*3000 pixel) و بخواید عکسی رو در اندازه ی cm 100*70 چاپ کنید. (یعنی حدودا" 40*28 اینچ) کیفیت کار تقریبا" 100 dpi که کمی پایینه و فکر میکنم عدد مناسب برای کیفیت قابل قبول حدود 200 تا 300 dpi باشه
راستی من چند جایی دیدم که dpi خود دوربین عملا" هیچ نقشی در مورد کیفیت موارد چاپی نداره.البته نمیدونم درست هست یا نه
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
در مقالات سایت عکاسی جستجو کنید . هم مقاله اش رو داشتیم و هم یک فایلی که مثل نرم افزار اندازه ها را میداد
سلام
دوستان این اولین پست و فعالیت من تو این سایت هستش پس اگه مشکل و ایرادی داشت به بزرگی خودتون ببخشید.
یه سوال در مورد دوربین Fujifilm Finepix SL1000 داشتم اما تاپیک مربوط به خودش رو پیدا نکردم.
سوال من اینه که لنز این دوربین قابل تعویض نیست و دیافش در حالت بسته 6.5 هستش، درسته ؟ اگه اره پس چجوری تو سایت هایی که نمونه عکساش رو میزارم ، نوشته شده F19 ,F15.8 , F8.4 و....
مثلآ این سایت:
بچه ها یک برنامه ای بود روی فایرفاکس نصب میشد با کلیک راست روی عکسها اگزیف نمایش داده میشد اون چی بود ؟؟؟
دوستان Defocus چیست ؟
یعنی سیستم Defocus در بعضی لنزها چی هست و چجوری عمل میکنه
اسمش FXiF است ... در بخش Add-on های فایرفاکس جستجو کنید، میاید
بسیار کارآمد است ... ارزشش به اندازه ی خود FireFox است