Defocus یک نوع خطای Optical Aberration است. (در کتب فیزیک اپتیک، به «اَبیراهی» نیز ترجمه فارسی شده است)
مطلب بیشتر برای مطالعه: /لینک/
Defocus یک نوع خطای Optical Aberration است. (در کتب فیزیک اپتیک، به «اَبیراهی» نیز ترجمه فارسی شده است)
مطلب بیشتر برای مطالعه: /لینک/
در مورد دسته بندی عکسها سوال داشتم نمیدونم ایا تاپیکی به این منظور هست یا نه
بعضی از عکسها رو نمیدونم در کدوم ژانر باید قرار بدم
ممنون
سلام و درود
طبق معمول همیشه از قسمت جستجوی پیشرفته سایت مدد جستم و چیزی عایدم نشد.....بخش لنز رو جست و جو کردم...ماشالاه ایینقدر تاپیک اوونجا بود که از خیر زیرورو کردن تمام بخش گذشتم و مجبور شدم به عنوان آخرین راه حل مشکلم (که تو تاپیک های مختلف دوستام به اوون اشاره کرده بودند) رو اینجا مطرح کنم....بک و فرانت فوکوس...(عبارت بک فوکوس رو سرچ زدن اما خبری نشد که نشد تنها کلمه فوکوس رو....)
لنز 85مم جی 1.8 رو به تازگی تهیه کردم ولی احساس میکنم بک یا فرانت فوکوس داره....میدونم که در تنظیمات دوربینم (دی7000) قسمتی رو به حل این مشکل اختصاص دادند
ممنون میشم دوستان لینکی از سایت خودمون یا کلا راه حل رو در اختیار بنده بذاره......و در آخر از مدیران محترم تقاضا دارم تاپیکی برای آموزش
" جستجو " (صرفا برای بنده) باز کنند بلکه کمتر دوستان رو تو زحمت بندازم......سپاس
با سلام
تعريف و كاربرد نقاط فوكوس كه روشنه، اما نقاط كراس چيستند و چه كاربردي دارند؟ مرسي
سلام
یک سؤال نسبتا عجیب ذهنم را مشغول کرده:
آیا اگر شخصی فاقد بینایی در چشم راست (چشمی که معمولا برای دیدن از ویزور دوربین استفاده میشود) باشد، برای ورود جدی به دنیای عکاسی با مشکل مواجه نمیشود؟ یعنی جدای از مسائلی چون استعداد، پشتکار و ... و در شرایط یکسان با فردی معمولی، سرعتش در مسیر پیشرفت از یک فرد معمولی کمتر خواهد بود؟
درود
در دوربينهاي جديدتر مثل مارك 3 و يا 1 دي ايكس در كنون كمي موضوع به سمت دقيقتر شدن تغيير كرده بدين ترتيب كه نقاط فوكوس روي سنسور مثلا در مارك 3 اگر به 61 نقطه رسيده اما بسته به نوع لنز (كه در منوال دوربين بتفصيل قيد شده )به چهار وضعيت 1)دوال كراس تايپ2)كراس تايپ 3)نقاطي با دقت بالا 4) نقاط حساس به خطوط افقي دسته بندي شده.بطور مثال هنگام استفاده از لنزهاي جديدتر با ديافراگم بازتر از 2.8(مانند 70-200 تايپ 2) چندين نقطه(هشت نقطه) در مركز دوال كراس هستند و مابقي در سه وضيعت ديگر روي سنسور پراكنده شده اند. و به همين ترتيب با توجه به نوع لنز رفتار نقاط فوكوس متغير است.
ویرایش توسط eternal : Wednesday 13 March 2013 در ساعت 12:09