در لینک زیر گزینه built-in focus motor را پیدا کنید ، در این مقایسه به موتور فوکوس اشاره شده
snapsort.com/compare/Nikon-D5200-vs-Nikon-D7100
سلام دوستان، سوال بنده اينه:
"بيشتر بودن دامنه فاصله كانوني لنز چه مزايايي دارد؟"
اين رو ميدونم كه هرچه دامنه فاصله كانوني بيشتر باشه، امكان زوم بيشتر وجود داره. مثلا لنز كانن 135-18 داراي 7.5 برابر زوم است در حالي كه 55-18 حدود 3 برابر زوم را داراست. علاوه بر اين چه مزيت هايي وجود داره؟ اگه نياز آنچناني به زوم بالاتر نباشه آيا مثلا خريد 55-18 منطقي تر از 135-18 است؟
با سلام،
دوست عزیز این بر می گرده به استفاده و خواسته شما از لنز که چقدر بزرگ نمایی می خوایید و سوژه های مورد علاقتون کدام ها هستند.
در لنزهایی که فاصله کانونی آنها زیاد هست مثل 200-18، 300-55، به دلیل اینکه تعداد المانها و عدسی ها و گروه هایی که در آنها قرار می گیرند افزایش پیدا می کند و با هر بار zoom in و zoom out، عدسیها به جلو یا عقب شیفت داده می شوند بنابر این افت کیفیت تصویر و خطاهای اپتیکی امری طبیعی هست که باید با اون کنار اومد البته این مقدار افت شاید برای بعضی عکاسها آزار دهنده نباشه و صرفا داشتن زوم بالا برای یک لنز و گرفتن عکس از سوژه مورد علاقشون براشون کافی باشه حتی به قیمت از دست رفتن شارپنس تصویر.
شما اگه زوم بالا مورد نیازتون نخواهد بود و نمی خواهید از سوژه های بسیار دور عکاسی کنید به نظر من لنز با گستره زوم بالا نگیرید که هم به دردتان نخواهد خورد و هم پول بیشتری پرداخت خواهید کرد و هم شاید کیفیتش براتون خوشایند نباشه.
شناختن نیاز و سوژه ها برای خریداری یک لنز جزو واجبات هست.
موفق باشید.
ویرایش توسط ata_m3 : Monday 23 December 2013 در ساعت 17:27
ممنون، اينو متوجه هستم كه داشتن زوم بالا بستگي به نياز كاربر داره. ولي اينكه اگه نياز به زوم بالا نداريد لنز با دامنه گستره زوم كمتر رو انتخاب كنيد فكر نميكنم جمله درستي باشه و به عنوان يك قانون كلي نميتوان گفت خروجي لنزهاي با گستره زوم كمتر باكيفيت تره. چرا كه اگه اينطور بود به عنوان مثال كيفيت خروجي 55-18 بر 85-15 ارجح بود. كيفيت المان هاي بكار رفته در لنز هم اهميت بسزايي داره.
بذاريد سوالمو اينطور بپرسم: در صورتي كه دو لنز با دامنه فاصله كانوني متفاوت داشته باشيم كه كيفيت خروجي آنها برابر باشه، لنزي كه دامنه گسترده تري داره بجز زوم بيشتر چه مزايايي داره؟ آيا تنها تفاوت در ميزان بزرگنماييه؟
با سلام
چرا نمیشه؟
بسیاری از آتلیه ها از لنز 70-200 استفاده میکنند، آیا با مثلا 50m نمیتوانند کار کنند؟(فارغ از بحث اپتیک)
اگر خاطرتان باشد 2 مورد از موارد موثر بر عمق میدان، یکی فاصله تا سوژه و یکی استفاده از فواصل کانونی بلند میباشد. که هر 2 با استفاده از مثلا 70- 200 تله بدست می آید.(در فواصل بالا متعاقبا باید از سوژه فاصله بگیرید)
ضمن اینکه در محیط بوکه بسیار بهتری هم خواهید داشت.
سپاس.
با سلام..
یه چند ماهی غیبت داشتم و ازتون سئوالی نپرسیدم.... سعی میکنم بیشتر در خدمتتون باشم و روی اعصابتون راه برم
ظبق معمول یه سئوال داشتم... یادمه یه تصویری دیدم درباره نحوه صحیح کات کردن اعضای بدن در موقع عکاسی از انسان .. نمیتونم پیداش کنم.. اگه محبت کنید و لینک یا خود عکس و یا یک تصویر آموزشی مشابه رو اینجا به اشتراک بذارید بسیار سپاسگذار خواهم بود ..
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
کادر بندی پرتره.jpgنقاط طلائی در پر&#.jpg
سلام
منظورتان این هاست؟
نمیدانم از کدام تاپیک ولی از همین فروم برداشته بودم.
نکته ای را هم متذکر شوم، خاطرم هست که راجع به این2 و صحت و سقم آنها کمی بحث شده بود؛ کمی باهم در تداخلند.
خوب است اساتید بیشتر نظر دهند.
ارادت.
ویرایش توسط S_Mahdi : Thursday 2 January 2014 در ساعت 01:57 دلیل: حذف عکس تکراری