بله دارد.
برای اشنایی بیشتر اینجا را بخوانید.
متاسفانه امروز متوجه شدم که دوربینم دوتا هات پیکسل داره. شبیه اینی که اینجا توضیح داده(hot-pixels) عکسای قدیم رو چک کردم تو اونا چیزی نبود احتمالا تو همین چند روز اخیر به وجود اومده و جاشون هم ثابته.
الان من چه خاکی باید تو سرم بریزم افسردگی گرفتم هنوز با دوربینم هزار شات هم نزدم نه فیلمی باهاش گرفتم و نه شات طولانی داشتم. این که میگن با ایزوی بالا عکس نگیرید منظورشون از چه ایزویی به بالاتره؟ این هات پیکسل به چه دلیلی به وجود میاد؟
امروز یه عکس raw با در لنز بسته گرفتم ولی چیزی اونجا معلوم نبود.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
خیر توی فایل خام هیچی دیده نمی شد.
چند دقیقه پیش clean image sensor دوربین رو چند با پشت سر هم فعال کردم. تو عکسایی که الان گرفتم دیگه خبری نیست یعنی ممکنه از گرد و غبارهای ریز روی سنسور بوده باشه؟ آخه تو این چند روز بخاطر استفاده از رینگ معکوس زیاد دوربین رو باز و بسته کردم.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
وای دوتا هات پیکسل؟!
1- این اولین هات پیکسل و پیکسلهای مرده دوربین شما نیست. آخریشم نخواهد بود. در حال حاضر سنسور شما خیلی بیشتر از اینها هات پیکسل دارد که انها را نرم افزاری حذف میکند.
2- مبدل فایل خام این هات پیکسلها را اتوماتیک حذف میکند پس نگران نباشید. بهمین دلیل است که چیزی در مبدل نمیبینید.
3- این هات پیسلها فقط در صورتی که در فیلم برداری قابل دیدن باشند مشکل ایجاد میکنند و برای حل مشکل مختصات نقطه ها به صورت نرم افزاری برای دوربین تعریف میشوند و دوربین از میانگین گیری تقاط اطراف این پیکسل را میسازد.
نگران ایزو هم نباشید با هر ایزویی که دوست دارید عکس بگیرید.
برای دوربینهای کنون راهی بود که این مشکل حل میشد. شاید برای نیکون هم جواب داد.
How to remove Stuck Pixels on your Digital SLR - SlashGear
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام
دوستان من با پرینتر اصلا کار نمیکنم ولی سوالی برام پیش اومد، همانطور که مستحضرید پرنترهای جدید رزولوشن های مختلف و بالایی دارند، مثلا مدلی از کانن دارای 9600 در 600 میباشد. یا این مدل از اپسون
1. این رزولوشن واقعا به کار میاد؟ چون مثلا برای چاپ لابراتوار من دقت را روی 240 میگذارم.
2. چرا نسبت این اعداد اینجوریه! یعنی اینچ را مستطیل در نظر میگیرند یا...؟ و برای چاپ با آنها رزولوشن را چند ppi باید تنظیم کرد؟
سپاس