دوستان بنده تو مرور صفحات وب به آموزشگاه جالبی برخوردم که ادعا می کنن کل مباحث مربوط به عکاسی مقدماتی تا پیشرفته،نورپردازی،فتوشاپ را تو 3هفته تدریس می کنن حتی یک روز هم اختصاص می دهند به آموزش فیگور گرفتن!در پایان هم به درخواست هنرجو مدارک بین المللی ومدرک سازمان فنی وحرفه ای را صادر می کنن،بنده لیست آموزشگاه های مجاز وزارت ارشاد و فنی حرفه ای را چک کردم اسم این آموزشگاه نبود حالا از دوستان عکاس می پرسم اصلا اینجا کسی هست که دانش آموخته ی این آموزشگاه باشه؟کسی این آقایی که ادعا می کنن استاد رشته ی عکاسی هستند رُ می شناسه؟تا حالا اسمشونُ شنیده؟
بنده می دونم اسم بردن از شخص یا هر نهاد حقوقی یا حقیقی خلاف قوانین سایت هست ولی تنها جایی که می شه مطلع شد و اطلاع رسانی کرد این تاپیک ها هست زیرا اگر واقعا هدف سایت عکاسی اطلاع رسانی به جامعه عکاسی و رشد هنر عکاسی کشور باشد این مباحث هم یکی از بحث ها هست فرض مثال همین آموزشگاه نامبرده پول میلیونی از هنرجوها می گیره بدون اینکه این هنرجوها رُ مطلع کنه که بدون مجوز داره فعالیت می کنه و مدارکش بی اساس است،بنده به عنوان کسی که دانش آموخته ی رشته حقوق هستم اگر به واقع مطلع شوم این شخص برای جامعه عکاسان هم ناشناخته است پیگیری قضایی خواهم کرد لذا اولا خواهش دارم این پست پاک نشود ثانیا از دوستان عکاس خواهش می کنم هر اطلاعاتی در این خصوص دارند بفرمایند.
پ.ن:می دونم این حرفها هیچ ربطی به این تاپیک نداره بنده این پست رُ ابتدا در فروم شایعات و واقعیت گذاشتم وچند جا اسم این آقا و آموزشگاهشونُ بردم که پاک شد امیدوارم اینجا دیگر پاک نشود به دلیل اهمیت موضوع مطرح شده.لینک سایت این شخص:وب سایت آموزشی مجید نصیری
سلام دوست عزیز
رسالت سایت عکاسی تحقیق از افراد و مؤسسات آموزشی و افشای آنان نمیباشد و تنها یک محیط مجازیست و با هدف گرد آمدن عکاسان و علاقه مندان به عکاسی و به اشتراک گذاری دانش و اطلاعات.
و اینکه جناب شما که دانش آموخته رشته حقوق می باشید باید راههای بهتر و سازمانهای ذیصلاح را برای تحقیق و پرس جو درباره ان شخص انتخاب نمایید.
پ.ن 1-من علاقه مند این تاپیک هستم که با شوق اومدم تا مطلب جدیدی بخونم ولی با این بحث نامربوط روبرو شدم
پ.ن 2- مدیران محترم جسارت من را در پاسخگویی به این پست ببخشند
پ.ن3- این پست لطفا حذف شود
سلام بامداد سرخ عزیز
حساسیت شما رُ درک می کنم بنده هم روی صحبتم با سایت عکاسی نبود بلکه از دوستان عکاس پرسیدم که در مورد این شخص که ادعا می کند مدرس این رشته هست چیزی می دانند یا خیر؟ شما می فرمایید از سازمانهای ذیصلاح پیگیری کنم بنده هم که عرض کردم ایشون مجوزی ندارند،خوب هم می دانم چگونه کار را پیگیری کنم که ادامه فعالیت ندهند ولی دوست عزیز شما که علاقمند و پیگیر این رشته هنری هستی خوب می دانی که مجوز و یا داشتن مدرک هنری بحث جدایی از خلق اثر هنری است لذا در این مورد هم من دست نگه داشتم و گفنم از عکاسان عزیر بپرسم که این شخص را می شناسند یا خیر فرض مثال شخصی این پست را می بیند و این شخص را می شناسد همین برای من کفایت می کند حتی دوستان شاید بیان کنند این شخص فرد ماهری در این رشته هست و صاحب نام هستند در این شرایط بنده خودمم علاقه پیدا می کنم در آموزشگاه ایشون عکاسی بیاموزم.
پ.ن:قصدم این نیست نان کسی را آجر کنم ولی با دروغ هم کنار نمی آیم.
سلام کیاوش عزیز
ما در حد استاد نیستیم جناب کیاوش بدون شک ماهم مث همه بچه های دیگه تو این محیط در حال یاد گیری هستیم
سوال من در مورد جلوگیری از تفرق نور بود همینطور که میدونی اپرچر های 16 به بالا بدلیل تفرق نور توانایی عبور کل نور های دریافتی از لنز رو نداره هر چند در دیاف ها باز هم همین اتفاق میفته ولی به شدت اپرچرهای خیلی بسته نیست
برداشت من اینه ( درست یا غلطش تصحیح بفرمایید) تیغه های فعلی اپرچر بدلیل تخت بودن مانع رسیدن قسمتی از از نور دریافتی لنز به سنسور میشود که طبق تعریف تفرق نور باعث افت شارپنس در دیاف های بسته میگردد
حالا اگه ما بجای تیغه های تخت از تیغه ها قیف مانند استفاده بکنیم احتمال داره بتونیم کل نور رو هدایت بکنیم به طرف سنسور؟
امیدوارم منظورم رسونده باشم
ممنون از شما
علی اسدی
بيشتر سوال ازاين جهت بود كه چطور ميتونيم اين كار رو بكنيم ؟
شدنی که هست برای شروع از f16 ثابت استفاده کنیم
علی اسدی
جالبه شما حقوق خوندین اما برخوردتون با موضوع بیشتر شبیه کسی هست که خصومت شخصی داره و داره بدگویی میکنه در محیطهای عمومی کاملا بی ارتباط
بد نبود حداقل به جای این همه وقت صرف کردن برای بدگویی و منفی بافی کمی خودتون تحقیق میکردین
آموزش عکاسی و نورپردازی پرتره
حدقالش اینه که مترجم یا نویسنده کتابی در این زمینه هستن که اتفاقا کتابشون توسط این سایت هم به قروش میرسه
https://www.facebook.com/pages/%D8%A...44330372357986
https://www.facebook.com/events/515840648465451/
بد نبود حضوری هم ایشون رو میدید تا تشخیص بدید کلاهبردارن یا عکاس
لطفا هم دیگه وقت بقیه رو با این مطالب بی ارتباط نگیرید
اینجا مجمع تشخیص کلاهبرداری نیست و جای دیگه باید پیگیری کنین
سلام
اخیرا توی فیلمهای پرخرج و غالبا اکشن هالیوودی لنز فلری شبیه عکس پایین میبینم که زیاد هم استفاده میشه....کسی درباره این لنز فلر اطلاعی داره...بیشتر شبیه افکت میمونه تا اینکه واقعی باشه.....اصلا چه لنز با ساختاری یا چه منبع نوری باعث این لنز فلر میشه؟ عکس پایین چیزی شبیه اوون هست که در فیلمها دیدم وگرنه این افکت رو با پلاگینی که در عکس میبینید گذاشتم و اوون که در فیلم دیدم کمی عجیبتر هست......چند خط موازی با رنگهای مختلف...کلا شبیه اوون رو تا 1-2 سال پیش ندیده بودم
(حتما دانلود کنید این پلاگین رو......مجموعه ای کامل از انواع لنز فلر با تنظیمات گسترده.........)
Untitled-1.jpg