f2 آنهم روی فولفریم! هرگز از دستش ندید.
گرچه 100 L از معدود لنزهای ماکرویی است که بوکۀ بسیار زیبایی دارد و همانطور که دوستان گفتند سرعت Focus بالایی را نیز داراست؛
اما در پرترههای خارج از آتلیه؛ f2 در لنز 135! روی فولفریم؛ انتخاب با خودتون.
.
سلام
لنز 135 را قديم ها كه همه ي دوربين ها فول فريم بود بيشتر عكاسان به نام لنز پرتره مي شناختند. 100 روي فول فريم براي پرتره چهره كوتاهه ضمن اينكه هرچند لنزهاي مكرو را خيلي ها براي پرتره هم انتخاب مي كنند ولي لنزهاي مكرو به دليل ساختمان خاصشان عمق ميدان هايي دارند كه ايده آل براي مكروگرافي است ولي براي پرتره بهينه نيست. اگر APSC داشتيد شايد انتخاب سخت مي شد يا حتا به سمت 100 سوق پيدا مي كرد ولي روي فول فريم اگر اولويت پرتره است نه مكروگرافي، پاسخ 100% لنز 135 است.
فرهاد حسيني
بهتر هست قبل از خرید با یک لنز دیگر در 135 مم کار کنید و ببینید که از نظر فاصله کانونی و فاصله ای که با سوژه باید داشته باشید،کار در محیط بسته و یا بیرون با این لنز برای شما امکانپذیر است یا خیر.
اگر بفرمایید چه لنزهای دیگری دارید بهتر میتوان شما را راهنمایی کرد.
به نظر من به 85 مم 1.8 هم فکر کنید.
نظر شخصی خودم را عرض میکنم : به نظرم لنز 135 برای کار در آتلیه بلند است و لنز 85 هم کوتاه است ( البته روی فول فریم ) میماند لنز 100 .
البته تصمیم نهایی با خود ایشان است من فکر میکنم بیشتر گمراه شدن!
اگر هدف اصلي پرتره خارجي است 135 f2.0 روي فولفريم چيز ديگريست.
من 100 ال رو دارم و بیشتر این اواخر با اون پرتره گفتم تا ماکرو! اما اول اینکه سرعت فوکوس این لنز چندان سریع نیست.بسیار شارپه ولی اف 2 روی 135 مم و فول فریم! چیز دیگری است واقعا! اگر اولویت پرتره است به نظر من اصلا 135 رو از دست ندید.
یک گزینه دیگری هم یکی از دوستان پیشنهاد دادند که واقعا عالیست و اونهم 85 اف 1.4 سیگماست.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی